Robinson: The Journey PS4

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 359381
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 409 Kč

Robinson: The Journey [PS4]


Na vlastní oči zažijte živý, dýchající svět, který prozkoumáte silou PlayStation VR . Přežít v přirozeném prostředí prehistorických ještěrů dokážete, pouze pokud naplno využijete všechny Vaše smysly.

Prozkoumejte toto nové prostředí z pohledu Robina, mladého chlapce který nouzově přistál na mysteriózní planetě, která se stále nachází v jurské éře. Otevřená tajemství úžasného okolí v emocionální nabitém příběhu a prozkoumejte neznámé země za pomoci robotického asistenta, který při Vás bude létat na každém kroku dobrodružství.

Používejte terén, listí a zvěř, které potkáte, od neškodných býložravců, až po hrozivých a ohromných predátorů z vrchu potravinového řetězce, a zažijte intenzivní realismus, který Vám přinese PlayStation VR a sílu Cryengine.


  • Zažijte nová dobrodružství očima Robina, mladého chlapce, který nouzově přistál na prehistorické planetě plné ještěrů.
  • Otevřená tajemství úžasného světa za pomoci HIGSa a laik-robotického AI a mláděte T-rexe, kteří Vás budou provázet na každém kroku.
  • Prozkoumejte a využívejte Vaše prostředí, listí, zda zvěř-od neškodných býložravců, po obrovských predátorů.



    Hra vyžaduje PlayStation VR a PlayStation kameru pro PS4 .


  • Recenze na Robinson: The Journey

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.