Rocksmith 2014 Edition Real Tone Cable Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rocksmith 2014 Edition Real Tone Cable - PS3Rocksmith 2014 Edition Real Tone Cable - XBOX 360
Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 221047
UbisoftEN dabing

Rocksmith 2014 Edition Real Tone Cable [PC DVD]

Balení obsahuje hru Rocksmith a propojovací kabel Rocksmith Real Tone Cable .



Rocksmith 2014 je nejrychlejší způsob , jak se naučit hrát na kytaru . Připojte jakoukoliv reálnou kytaru s 3,5 mm jackem a připojte se k více než 1 milionu lidí , kteří se naučili hrát na kytaru díky oceňované Rocksmith metodě .

Zcela nový Rocksmith 2014 je větší , lepší a rychlejší než kdykoliv předtím . Postavený od základů nanovo , nabízí obrovsky vylepšené funkce , nový vzhled , flexibilnější a hlubší nástroje , nové techniky a nastavení , více , než 50 nových písniček a mnoho dalšího .

Díky revolučnímu Session mode Rocksmith 2014 posouvá učení na kytaru na zcela novou úroveň tím , že umožňuje hrát s virtuální skupinou , která následuje každý Váš krok. Vyberte si z celého sortimentu instrumentů a stylů , které Vám mají sekundovat a budou reagovat přímo na noty , které hrajete .

S Rocksmith se nesnažíte jen naučit hrát hru. Snažíte se naučit hrát hudbu.

Začněte svou kytarovou cestu s Rocksmith 2014!

  • Ověřená metoda, jak se naučit hrát na kytaru rychle-Mnoho studií prokázalo, že Rocksmith je ten nejrychlejší způsob, jak se naučit hrát na kytaru. Více, než 95 % hráčů zlepšilo své kytarové schopnosti. Ať už jste začátečník nebo zkušený kytarista, který chce zdokonalit své schopnosti, Rocksmith Vám přinese kýžené výsledky-a rychle.
  • Kompletně přetvořen zážitek-Nově designované menu a herní prostředí jsou nyní čisté, plynulé a bleskově rychlé. Nikdy nebylo snazší hrát a získávat odezvu na Váš výkon, jako je nyní.
  • Naučte se Vaše oblíbené písničky-Vyberte si z více než 50 nových hitů , od alternativního rocku přes heavy metal až po klasický rock a mnoho dalšího . Naučíte se hrát své oblíbené písničky krok za krokem , notu za notou , s návody na každém kroku . Rocksmith je také zpětně kompatibilní a podporuje písničky z předešlé verze Rocksmith .
  • Vytvořen pro lehkost a rychlost-Funkce jsou nyní přístupnější a flexibilnější , než kdykoliv předtím . Nový plně přizpůsobitelný Riff-Repeater umožňuje vybrat si vlastní sekce , náročnost i rychlost přímo během hry . Master Mode bylo také přizpůsobeno , aby zlepšilo kvalitu učení se pomocí paměti . Nebo si jednoduše můžete zahrát nové Guitarcade mini-hry a vytříbit své schopnosti .
  • Autentický zážitek z hraní na kytaru-Rocksmith 2014 obsahuje nové tuningy , techniky , efekty , pedály i tóny pro bezprecedentní úroveň přesnosti a hlubší úroveň kytarového hraní , než kdykoliv předtím .
  • Naučte se"jamovat" se Session mode-Session Mode umožňuje hrát v doprovodu reálné virtuální kapely. Vyberte si vlastní kombinaci nástrojů a poveďte je svým hraním. S motivujícím učením a zlepšováním si tak můžete užít zážitek z jamování ať už jste nováček nebo ostřílený kytarista.



  • Recenze na Rocksmith 2014 Edition Real Tone Cable

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.