Rockstar Games Collection (Edition 1) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rockstar Games Collection (Edition 1) - XBOX 360
Cena s DPH
1 239 Kč
Cena bez DPH: 1 024 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 209774
RockstarEN dabing

Rockstar Games Collection (Edition 1) [PS3]

Balení obsahuje hry Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City , LA Noire , Midnight Club: Los Angeles (Complete Edition) a Red Dead Redemption .



Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City


Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City obsahuje dva nové příběhy: Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned a Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony.



Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned
The Lost and the Damned je plnohodnotné rozšíření k celosvětovému hitu Grand Theft Auto 4 a točí se okolo činů Johnyho Klebitza-trocha vedlejší postavy v hlavním příběhu hry a člena motorkářského gangu The Lost.

Johnny je členem a hlavou motorkářského gangu The Lost v Liberty City. Snaží se, aby gang prosperoval a zároveň nevytvářel kolem sebe velký rozruch. Vše se ale změní s příchodem šéfa Billyho Greye, který se vrátil z vězení a určitě není takovým kliďasem jako Johnny.



  • Zcela nové mise a nový příběh.
  • Hrajte jako Johnny, člen motorkářského klubu The Lost. Zažijte Liberty City z perspektivy životního stylu člena motorkářského gangu.
  • Nové zbraně jako granátomet, útočnou brokovnici, kulečníkovou hůl nebo uřezané brokovnici využijete stejně v single i multiplayer módech.
  • Mezi novými vozidly nádete kolekci 17 motorek a také Johnyho upravený chopper a tři nová auta. To vše s vylepšeným ovládáním a novou fyzikou.
  • Nový in-game TV, internet a rádio obsah nabízí nové rozhlasové relace a originální hudbu.
  • Nové nepovinné mise a achievementy.



    Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
    Příběh se odehrává kolem hlavní postavy Luise Lopeze, asistenta obchádzača nočních klubů, Tonyho Prince (Gay Tony). Hráč je na ostří nože se soupeřícími rodinami, a nikdy nebude vědět, kdo je skutečným přítelem a kdo ho jen pro své účely využívá.



    L.A. Noire
    Intenzivní směs akce a skutečné detektivní práce boří ve hře LA Noire zavedené žánrové zvyky, čímž dává vzniknout jedinečnému a úchvatnému thrilleru.

    Děj L.A. Noire je situován do Los Angeles v období krátce po 2. světové válce, kdy v L.A. není nouze o násilí a korupci. Jedná se o kriminální thriller, který hladce kombinuje vyšetřování zločinu, hledání stop, automobilové honičky a přestřelky s revolučním hraním založeném na výslechů, které Vám umožní interpretovat emoce postav a dostat se tak k pravdě. Převezměte roli Cole-a Phelpse, vyznamenaného válečného veterána, který stoupá vzhůru po kariérním žebříčku policejního oddělení LA vyřešený série brutálních vražd a dalších zločinů, které ho přivedou až k temnému srdci Los Angeles během zlaté éry Hollywoodu.

    L.A. Noire zahrnuje novou revoluční technologii MotionScan. MotionScan využívá 32 kamer s vysokým rozlišením, které snímají obličeje herců v 3D, čímž přenášejí každý aspekt jejich výkonu do hry a poprvé Vám tak umožní číst ze rtů herních postav a do posledního detailu studovat detaily výrazu jejich obličejů.



  • Uprostřed poválečného boomu zlatého věku Hollywoodu je, Cole Phelps, detektiv LAPD vržen do města, které se topí ve vlastním úspěchu.
  • Korupce bují, obchod s drogami exploduje a počet vražd láme rekordy. Ve svém boji o kariérní postup, konáním toho, co je správné, musí Phelps odkrýt pravdu za sérií žhářském útoku, vydírání a brutálních vražd, bojujíce s podsvětím Los Angeles a dokonce i členy svého vlastního oddělení, aby odhalil tajemství, které by mohly otřást městem až po jeho prohnilé jádro.
  • Pomocí nové, převratné animační technologie, která zachycuje všechny nuance tváře herců v úžasném detailu, je LA Noire násilný kriminální thriller, který spojuje dech beroucí akce se skutečnou detektivní prací aby přinesl bezprecedentní interaktivní zážitek. Hledejte stopy, hoňte podezřelých a vypočúvajte svědků, a zejména se snažte najít pravdu ve městě, kde každý má co skrývat.



    Midnight Club: Los Angeles (Complete Edition)
    Nejlepší způsob, jak si prohlédnout Los Angeles je prezriesť si ho v rychlosti 200 km/h! Závoďte krkolomnou rychlostí ulicemi moderního LA vytvořeného s úžasnými detaily. Řiďte ty nejlepší světové tuningové a exotické vozidla a superbiky. Přizpůsobte si vůz těmi nejlepšími výkonnostními součástkami a zakázkových karosářskými doplňky. Nelegální silniční závody bez tratí a pravidel. Vítejte zpět v Midnight Club!



  • Progresivní hvězdný soundtrack s více než 100 skladbami, včetně exkluzivní spolu s online portálem, kde můžete sdílet fotogalerie, prohlížet si žebříčky a kde na Vás čekají měsíční sponzorované multiplayerové závody.
  • Skutečně otevřený herní svět nabízí kontinuální zážitek z jízdy, minimálně časy načítání a organické starty závodů.
  • Neuvěřitelný výběr licencovaných tuningových, exotických a luxusních aut a motocyklů se 100 000 polygonový exteriéry a interiéry.
  • Extrémně hluboká úroveň přizpůsobení, včetně licencovaných náhradních dílů, systémem vytváření fólií a kompletně přizpůsobitelných interiérů.
  • nejautentičtější a naprosto ohromující Los Angeles, jaký byl kdy vytvořen, s větší rozlohou než ve všech předchozích dílech série Midnight Club dosud.



    Complete edition obsahuje navíc:

  • Větší město (rozšířené o jižní centrální oblast).
  • Nová vozidla, součástky, hudbu i závody a to včetně online soubojů.



    Red Dead Redemption
    Hra od známých tvůrců GTA se odehrává na divokém západě, kde banda desperátů a kriminálníků určuje vládou teroru tvrdá pravidla. Příběh se točí okolo hlavní postavy Johna Marstona, který jednoho dne opustí svou rodinu a pohodlný život a vydá se na nové dobrodružství.

    Oproti GTA se hra honosí rozlehlejším světem, ve kterém plníte různorodé mise, při kterých si užijete jízdu na koni iv dostavníku, množství přestřelek, westernové minihry, lovení zvěře a další a další akce, ke kterým prostředí divokého západu neodmyslitelně patří.



  • Obyvatelé měst dodržují denní režim jako ve skutečnosti-ve dne chodí do práce, v noci spí nebo popíjejí v místním salonu
  • Kromě plnění misí se můžete kdykoliv vydat na lov a za kůže dostat pěkné peníze
  • Příroda je věrně zpracována s celým koloběhem života, např.. v lese vlci loví králíky, či vyrušen medvěd zaútočí na nic netušícího kolemjdoucího
  • Mrtvá těla nemizí, jako v jiných hrách ale efektně se na ně slétnou supi
  • Řada originálních miniher, jako je obtesávání ruky nožem

  • Rockstar Games Collection (Edition 1) - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Rockstar Games Collection (Edition 1)

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 29. 01. 2013
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1