Rodinka Úžasných CZ PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51877
THQ

Rodinka Úžasných CZ [PC CD]

Bob Parr kdysi býval jedním z největších světových supehrdinov - pod pseudonymem Pan Úžasňák každý den zachraňoval životy a sváděl boje se zlými padouchy. Nyní však pracuje jako likvidátor škod v pojišťovně a jediné souboje, které svádí, jsou s časem a vzrůstající nadváhou.

Když jej (spolu se všemi ostatními legendárními bojovníky proti zločinu) před patnácti lety donutil nešťastných omylů a soudních sporů a tak mohl svůj super oblek pověsit na žebřík, přijal i ze svojí ženou Helen (Paní Úžasňáková) občanskou totožnost a nyní se snaží se svými třemi dětmi žít normálním životem.

Bob má ale neochvějné nutkání vrátit se do akce, k čemuž dostane příležitost v okamžiku, kdy jej tajemná zpráva povolá ke splnění přísně tajného úkolu na vzdáleném ostrově. Když Bob zjistí, že za celým tajemstvím stojí génius zločinu a jeho ďábelská pomsta, vydává se zbytek rodiny Úžasňákových na záchrannou akci, která je pozoruhodná nevídaným soubojů důvtipu a superschopností schopností.

Používejte svých superschopností proti bombám, střelám, robotům či laserům, které ovládá váš nepřítel. Chcete jako některý z Úžasňákových přežít, musíte být prostě úžasný .

Recenze na Rodinka Úžasných CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.