Rome: Total War Gold Edition PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 50370
SEGA

Rome: Total War Gold Edition [PC DVD]

GOLD edice obsahuje kromě základní hry také datadisk Rome Total War: Barbarian Invasion.
Rome: Total War
Rome: Total War je výpravná strategie nové generace, která navazuje na úspěch svých predchodcav Shogun a Medieval Total War. Náplní hry je dobývání území a vláda nad starověkým Římem, hlavním cílem je zvolení římského imperátora. Děj hry je zasazen do dramatického - historického období, kdy Řím dobýval nová území, gladiátoři bojovali o život v arénách, Spartakus vedl povstání otroků a kdy vůdce barbarských kmenů Hannibal vedl svou neporazitelnou armádu na útok proti Římu. Rome: Total War používá zcela nový inovativní grafický engine, který přivádí starý Řím k životu. Hra se zaměřuje i na diplomacii a obchod, které patří k prosperitě impéria.

Rome Total War: Barbarian Invasion
Datadisk Barbarian Invasion představuje novou kampaň a to v době, kdy stojí Říše před téměř nezvládnutelným úkolem. Zastavit nájezdy barbarských hord a zastavit vnitřní politické rozbroje. Děj se přesouvá o 350 let dopředu, do roku 363 nl, kdy se Římská říše rozpadá. Aby nebylo problémů málo, přidává se také obnovená hrozba ze strany Perské říše.

Naštěstí nemusíte hrát nevyhnutelně za Římany! Barbarian Invasion přidává 10 nových národů za které můžete hrát a několik dalších s kterými se budete mít možnost potkat během hry. Každý z těchto národů má armádu složenou ze specifických jednotek a od toho se odvíjí i strategie používaná při bitvě. Frankové mají například obávané bojovníků vyzbrojených sekerami, Hunů jsou skvělí na koních a Peršané jsou jediný národ, který používá v bitvě slonů .

Recenze na Rome: Total War Gold Edition

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.