Rugby Challenge 3 (England Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rugby Challenge 3 (England Edition) - PS4Rugby Challenge 3 (England Edition) - XBOX ONERugby Challenge 3 (England Edition) - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 350736
AlternativeEN dabing

Rugby Challenge 3 (England Edition) [PS3]


Hra Rugby Challenge 3 je dalším pokračováním ve vysoce úspěšné sérii"Rugby Challenge", která nyní zahrnuje mnoho nejlepších hráčů rugby a týmů z celého světa. Můžete zde najít týmy Wallabies, anglicka, Spinbrooks a mnoho, mnoho více, vše pod oficiální licencí. Také můžete najít celou škálu nových prvků, vylepšení a nového obsahu.

  • Novinka! Rugby Sevens:
    Tato zcela nová vymoženost přináší kompletní realismus a rychlou akci živého rugby zápasu sedmi proti sedmi.
  • Novinka! Kompletní kontrola v módu Be a Pro:
    Přidejte se jako nováček do klubu a ovládejte Váš vlastní osud během třinácti akcí nabitých sezón. Skórujte v zápasech góly pro vylepšení schopností jako hráči a pracujte abyste se stali kapitánem vašeho týmu. Vypracujte se žebříčkem domácí ligy a zapůsobte na skautů, kteří vybírají národní tým, hrající na světových turnajích.
  • Novinka! FanHub:
    Interaktivní vytváření hráčů Vám umožní vytvořit si sami sebe jako hráčů a propracujte se s nimi na vrchol hodnocení. Hráči a týmy mohou být sdíleny online napříč všemi podporovanými platformami.
  • Komentář v reálném čase:
    Komentář od ostřílených veteránů Granta Nisbetta a bývalého hráče All Blacks, Justina Marshalla. Komentátor ve francouzštině od Erica Bayle a Thomase Lombarda.
  • Různé herní módy:
    Single Match, multi-team Competition, dlouhý multi-year Career mód, Be a Pro mód a Online Multiplayer mód.
  • Hrajte v 11 soutěžích zahrnujících Super Rugby, NRC a Currie Cup!

  • Recenze na Rugby Challenge 3 (England Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.