Saints Row 2 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 51335
THQ

Saints Row 2 [PC DVD]



Jediný skutečný pokoriteľ Grand Theft Auto se vrací v druhém díle s motorkami, loděmi i vrtulníky. Uplynulo několik let, městský gang Saints ztratil svoji těžce vydobyté autoritu av místě jeho dřívějšího sídla mezitím vyrostly mrakodrapy a luxusní čtvrť pro snoby.

Místem dění hry bude i tentokrát jen fiktivní městečko Stilwater, představující fúzi architektonických prvků a památek Chicaga, St. Louis a San Francisca. Vývojáři raději vsadili na rozšíření původních lokalit namísto modelování úplně nové metropole, nikoli však kvůli lenosti, ale kvůli příběhové linii.

Vrátí se také mini-hry, během nichž budete mít podobně jako v jedničce za úkol způsobit obrovské dopravní kolize, ničit soukromý majetek či různým způsobem porušovat zákon. Se všemi těmito přestupky a ubližováním na zdraví souvisí také zlepšená umělá inteligence policie. Té však budete moci zdrhnout pomocí několika nových dopravních prostředků: na motorce, v monster trucku, letadle, helikoptéře či na lodi. Rozšíření hry na vodu a do vzduchu se významně odrazí i v příběhu. Celou singleplayerovou kampaň budete moci navíc přejít kooperativní ve dvojici online včetně misí, v nichž se oba převezete v jednom vozidle (jeden řídí, druhý střílí).

Podstatné změny podstoupil také mód Versus, zcela odlišný tomu z prvního dílu: v jeho rámci budete plnit mise a účastnit se i jiných aktivit .

Recenze na Saints Row 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.