Samsung PRO Ultimate Micro SDXC 128GB + SD adaptér

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 466362
Samsung

Samsung PRO Ultimate Micro SDXC 128GB + SD adaptér [MB-MY128SA/WW]

Paměťová karta, která rozšíří kapacitu vašeho zařízení až o 128GB a zároveň vylepší celkovou integritu dat a spolehlivost karty při čtení a zápisu.

O produktu

  • Karta připravená na vše
    Pro život plný vzrušujících zážitků. Superrychlé čtení a výkon, na který se můžete spolehnout, vám umožní snadno ukládat záběry v rozlišení 4K UHD pořízené fotoaparátem vašeho telefonu nebo dronu. Rovněž s ní získáte možnost rozšířit vnitřní úložiště vašeho herního zařízení či tabletu a hrát na výkon náročné hry. Mějte k dispozici rychlost a kapacitu, ať už se vydáte kamkoliv – bez ohledu na zařízení.
  • Zachyťte každou scénu vašeho života
    Fotografujte a mějte možnost vybírat si ze série snímků vždy tu nejlepší. Rozhraní Class10 přinese rychlosti čtení/zápisu až 200/130 MB/s a zajistí rychlý přenos i velkého množství fotografií, zatímco o 4K záběry se postará standard UHS-I V30. A s ratingem A2 budete moci uložit ještě více aplikací a na úložiště náročné hry.
  • Místo pro všechny drahocenné vzpomínky
    Už nebudete muset mazat, co nechcete. Úložiště s velkými kapacitami 128 GB, 256 GB a 512 GB vám poskytne spoustu místa pro vaše výtvory i důležitá data. Pořizujte tolik sérií fotografií či dlouhých video záběrů ve vysokém rozlišení, kolik jen chcete. Zkoušejte nové aplikace. Uložte si oblíbenou hudbu, videa, filmy či nové díly seriálu. Odteď máte místo na cokoliv napadne.
  • Nad daty drží ochrannou ruku
    Vyražte bez obav kamkoli. Na všech vašich dobrodružstvích se budete moci spolehnout na šestistupňovou ochranu karty PRO Ultimate, která zahrnuje odolnost vůči vodě, teplotě, rontgenovému záření, náhodným pádům, odření a každodennímu opotřebení. Vaše uložené vzpomínky tak získají ochranu, kterou si zaslouží. A pro klid v duši zařízení navíc kryje 10letá omezená záruka.
samsung_SDX_odolnost

Technická specifikace

Parametry
Typ paměťové karty: Micro SDXC
Třída: Class 10, UHS-I U3, A2, V30
Kapacita: 128GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: 200 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Rychlost zápisu: 130 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Záruka: 10 let

Obsah prodejního balení:

  • Samsung PRO Ultimate Micro SDXC
  • SD adaptér


Recenze na Samsung PRO Ultimate Micro SDXC 128GB + SD adaptér

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.