Samurai Warriors 4 PS4

Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 347185
KoeiCZ titulky

Samurai Warriors 4 [PS4]


Od jejího původního oznámení v roce 2010 se fanoušci dožadovali informací o hře Samurai Warriors 4. Nyní nová kapitola ságy přichází a přináší více než 55 hratelných bojovníků, devastující nové útoky a vzrušující nové herní režimy, díky čemuž vytváří zcela nový Samurai Warriors zážitek v ohromujícím HD rozlišení.


  • Nobuyuki Sanada a Yoshitsugu Otani vstupují do boje, spolu s Takatori Todem, Naotorou Ii a Munenori Yagyuom, kteří byli dosud k dispozici pouze v japonských verzích her Samurai Warriors. Kromě nich na Vás čekají generální vylepšení vzhledu a bojových pohybů takových fanoušků oblíbených postav jako jsou Yukimura Sanada a Nobunaga Oda. Dohromady máte na výběr z více než 50 rozmanitých hratelných postav.
  • Boje jsou vzrušující než kdykoliv předtím s novými manévry, včetně útoků Hyper Attack, které umožňují rychlé pohyby na bojišti v kombinaci s mocnými údery, mocných útoků Rage Attack, které můžete Dosažení když naplníte Spirit Gauge, smrtících dokončovacích pohybů s údery Mighty Strike a schopnosti plynule nasednout a sesednout z koně. Navíc všechny již existující pohyby byly vylepšeny ze svých původních verzí.
  • Vylepšení a nově zavedené herní systémy vytvářejí hlubší a uspokojivějšího bojový zážitek. Zcela nová možnost přepínání mezi dvěma postavami v reálném čase, změny v morálce, vývoj důstojníka a návrat populárního systému přenosu předmětů ze hry Samurai Warriors 3 jsou jen některé z funkcí, které vám umožňují získat výhodu v boji
  • Režim Story Mode vypráví příběhy jednotlivých frakcí obklopující bitvy, čímž prohlubuje vztahy mezi postavami a je rozdělen do dvou částí. Regionální příběhy jsou příběhy o důstojnících v různých oblastech z celé země, jako jsou například Kyushu a Shikoku. Příběh o sjednocení zase popisuje události až do konce éry Válčících států.
  • V novém režimu Chronicle Mode můžete plněním různých úkolů, setkáváním nových důstojníků a sbíráním předmětů objevovat svět Samurai Warriors svým vlastním způsobem a můžete si hru přizpůsobit více, než kdykoliv předtím, i díky propracovanému systému Create Character .
  • Výkon konzole PlayStation 4 Vám nabízí ještě poutavější ságu s velmi detailní krajinou a dechberoucí oblohou, na nichž se odrážejí skutečnosti věrné světelné a stínové efekty, a bojišti s výrazně větším počtem nepřátel na obrazovce.
  • Všechny režimy můžete hrát kooperativně prostřednictvím funkce Network Play na platformách PlayStation 3, PlayStation 4 a PlayStation Vita a díky funkci Cross Save můžete navíc uložená data sdílet napříč všemi třemi platformami.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na Samurai Warriors 4

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.