Scania Truck Driving Simulator: The Game CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206698
SCSCZ titulky

Scania Truck Driving Simulator: The Game CZ [PC DVD]

Posaďte se za volant jednoho z nejklasičtějších tahačů na cestě ve vysoce detailní simulaci Scania řady R. Tento simulátor napíná hranice věrohodnosti až k prasknutí a to díky jedinečné směsi hratelnosti a simulace, která se zalíbí každému, kdo má rád trucky!



  • Přejděte sérii volných misí, ve kterých musíte doručovat zboží v obrovském a velmi propracovaném 3D městě. Naložte náklad podle libosti a užívejte si úplnou svobodu při jeho rozvázání!
  • Využijte příležitost a naučte se více o světě tahačů Scania. To vše díky jedinečné možnosti virtuální návštěvy přímo v demo centru Scania, kde tato společnost představuje své nové vozy VIP návštěvníkům!
  • Díky množství online funkcí můžete nahrávat své skóre na internet a stahovat si tabulky nejlepších výsledků, abyste viděli, jak si vedete v porovnání s ostatními experty. Studujte techniky mistrů v stahovatelných záznamech, díky kterým se mohou řidiči Scania nejen něčemu přiučit, ale i inspirovat!
  • Pokud si chcete od řízení dát krátkou přestávku, nemůžete ji strávit lépe než ve virtuální galerii. Pro fanouška Scania je to povinnost. Pokochejte se pohledem na rozsáhlou galerii vozidel Scania a to ve formě fotografií i videí. Podívejte se na nejlepší okamžiky minulé sezóny soutěže Young European Truck Driver Competition. Tím se naladíte do správné nálady a budete se snažit vyrovnat mistrem trucků.
  • Vyrazte na cestu ve skvostné simulaci Scania, která Vám garantuje, že nebudete chtít pustit volant z ruky!

  • Recenze na Scania Truck Driving Simulator: The Game CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.