ScreamRide[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
359 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 353461
Microsoft

ScreamRide[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Hra ScreamRide mění budovatelsko-akční žánr díky jedinečné vyváženosti tvoření, návykového hraní a destrukce.

Využijte svou představivost a vybudujte extrémně horské dráhy a okolní prostředí od základů. Usedněte do jednoho z vozíků a pokuste se projít vybranou trať co nejrychleji, sdílejte své výtvory s přáteli, nebo díky úžasné fyzice zničte všechno, co jste předtím postavili.

ScreamRide je komplexní hra s propracovanou fyzikou, ve které můžete stavět horské dráhy a kde jsou kreativita a schopnost ničit stejně vítány. Hra přináší úžasnou grafiku s vysokým rozlišením, stovky přizpůsobitelných stavebních prvků, destrukci s propracovaným fyzikálním modelem, filmové kolize, odemykatelné úrovně, herní a globální žebříčky a mnoho dalšího.

Hra obsahuje editační nástroj Level Maker a umožňuje Vám specializovat se na jedno povolání (inženýr, testovací jezdec či demoliční expert), nebo si osvojit všechny tři postupem v kariérním žebříčku.

Hra ScreamRide nabízí nespoutanou možnost tvorby, extrémně destrukce a návykové hraní, to vše ve více než 50 úrovních se třemi jedinečnými herními režimy, stovkami dílů drah a modulárním prostředím.

  • Vytvořte od základů úžasné horské dráhy a zábavní atrakce pomocí stovek rekvizit, dílů drah a modulárního prostředí. Jako inženýr musíte při stavbě výtvorů, vycházejících z Vaší bezmezné fantazie, řešit zapeklité konstrukční rébusy.
  • Prokažte dovednosti závodníka při testování Vámi postavených horských drah.
  • Získejte body za zničení úplně všeho co možná nejvýbušnější způsobem. Jak demoliční expert můžete zničit vytvořené dráhy několika zajímavými způsoby. To vše díky reálné simulaci fyziky.


  • Recenze na ScreamRide[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.