Sea of Thieves

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 459723
MicrosoftEN dabing

Sea of Thieves [XBOX X|S digital]

Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.

O hře

Sea of Thieves nabízí základní pirátský zážitek, od plavby a boje až po objevování a rabování – vše, co potřebujete, abyste žili pirátský život a stali se legendou. Bez stanovených rolí máte úplnou svobodu přistupovat ke světu a ostatním hráčům, jakkoli si vyberete.

Ať už cestujete jako skupina nebo se plavíte sólo, v tomto společném světovém dobrodružství se určitě setkáte s dalšími posádkami – ale budou to přátelé nebo nepřátelé a jak zareagujete?

Klíčové vlastnosti

  • Obrovský otevřený svět
    Prozkoumejte rozsáhlý otevřený svět plný nedotčených ostrovů a podmořských království. Vydejte se na výpravy za ztracenou kořistí, vytvořte si reputaci u obchodních společností a bojujte s nepřáteli od fantomů a oceánských plazů až po megalodony a mocného Krakena. Vyzkoušejte si rybolov, vytvořte mapy ke svému zakopanému pokladu nebo si vyberte ze stovek dalších volitelných cílů a vedlejších úkolů!

  • Sea of Thieves: Život piráta
    Zahrajte si Tall Tales a zažijte jedinečné příběhové kampaně Sea of Thieves a spojte své síly s kapitánem Jackem Sparrowem v Sea of Thieves: A Pirate's Life, uznávaném originálním příběhu, který přináší Disneyho Piráty z Karibiku, jak plují do Sea of Thieves. Tyto pohlcující a filmové role poskytují přibližně 30 hodin dokonalého pirátského dobrodružství.

  • Hra, která neustále roste
    S každou sezónou, která každé tři měsíce přináší nové herní funkce spolu s pravidelnými událostmi ve hře a novými příběhovými dobrodružstvími, je Sea of Thieves hrou založenou na službách, která stále roste a vyvíjí se. Pravidelně se vracejte, abyste viděli, jaký bezplatný obsah byl nově přidán, a zjistěte, jak daleko se můžete vyšplhat přes 100 úrovní slávy každé sezóny, abyste získali speciální odměny.

Trailer


Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.

©Microsoft 2022. Microsoft, Rare, the Rare logo, Sea of Thieves are trademarks of the Microsoft group of companies. ©Disney. All trademarks and copyrights are property of their respective owners.


Recenze na Sea of Thieves

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.