Sesame Street: Once Upon a Monster XBOX 360

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 202315
WarnerEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Sesame Street: Once Upon a Monster [XBOX 360]



Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



Sesame Street: Once Upon a Monster je povznášející a zábavná, rodinná dobrodružná hra hratelná se senzorem Kinect pro Xbox 360 . Připojte se ke svým oblíbeným Sesame Street postavám - Elmovi, Cookie Monster, Oscarovi, Groverove a zcela novým postavám, které objeví dávno ztracenou dětskou knížku Once Upon a Monster. Při jejím čtení se zapojujte do akce, abyste se stali součástí živého pohádkového dobrodružství, pomáhají novým príšerkovským přátelům s jejich problémy, na které můžete najít řešení přezkoumáváním knihy kapitolu po kapitole, stránku po stránce. Hra také nabízí aktivní kooperativní hru, která je speciálně určena pro sourozence a/nebo rodiče s dětmi, a nabízí sociální, emocionální a další důležitých životní lekce pomocí barevné a emocionální hratelnosti.



  • S každou činnosťos se můžete zabavit sám, ale mnohem zábavnější je, když se připojí člen rodiny, nebo přítele. Drop in/drop out kooperativní hratelnost je ideální pro rodiče a dítě, nebo sourozenců.
  • Hra rozvíjí osobní a citový vztah s příšerkami a motivuje pomáhat řešit jejich problémy a udělat jejich svět lepším místem. Prostřednictvím sociální a emocionální osnovy od Sesame Workshop, neziskové vzdělávací organizace stojící za Sesame Street, zjistíte, jak si najít nové přátele, naučit se spolupráci a empatii, řešit problémy, čelit strachu a rozeznávat podobnosti a rozdíly ... abychom jmenovali alespoň některé lekce.
  • Hra je řízeno prozkoumávání živé pohádkové knihy, kde pomáhat svým príšerkovským přátelům s problémy, to vše při interakci s okouzlujícím a náladovým prostředím kolem Vás.
  • Ve hře můžete komunikovat se svými oblíbenými Sesame Street postavičkami, stejně jako získávat nové přátele postupem ve svém dobrodružství.
  • Různé zábavné a intuitivní aktivity umožňují, aby malé děti ovládali hru jednoruční pohyby, díky senzoru Kinect pro Xbox 360 .
  • Zapojte se do zábavných a pohybových aktivit, jako udělej co vidíš, hraní na nástroje, létání, nebo překážkový běh.



    Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor !

  • Recenze na Sesame Street: Once Upon a Monster

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.