ICO & Shadow of the Colossus (Classics HD ) PS3

Cena s DPH
979 Kč
Cena bez DPH: 809 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 201414
PlayStationEN dabing

ICO & Shadow of the Colossus (Classics HD ) [PS3]

Balení obsahuje hry ICO a Shadow of the Colossus remasterované v HD kvalitě pro PlayStation 3.



ICO
Narodil se s rohy. Proto se ho báli. Nejdříve ho vyobcovali. Pak pochovali. Později na něj zapomněli. Až jednoho den, utekl ze své krypty. Ve vnějším světě se ocitl v zámku av tom zámku objevil zvláštní dívku. Jmenuje se Yorda. Jeho jméno je Ico. A hrad nemá žádné jméno, ani východ a ani důvod na existenci ... jen nebezpečí a hrozivých duchů.

Tak začíná ICO, strhující dobrodružná hra pro Playstation 2. V tomto strašidelném světě, vytvořeném s ohromujícími vizuálními detaily a okouzlujícím stylem, který se nepodobá na žádnou hru, kterou jste dosud mohli vidět, musí Ico najít cestu přes katakomby a větrem bičováno hradby tohoto podivného hradu. Musí přeskakovat propasti a odrážet stinné přízraky a éterické bytosti holí, ale jeho skutečná zbraň proti neskutečným silám, které mu stojí v cestě, je krsná a zvláštní Yorda, ktorej nevysvětlitelné síly jsou vždy překvapením a údivem. Ale s tolika tajemstvími v jejich pátrání, jedna skličující otázka stále zůstává. Existuje vůbec způsob, jak se dostat z tohoto podivného místa? Přesvědčte se sami v dobrodružství s názvem ICO.



  • Hluboký, tajemný příběh, který Vás zaujme na hodiny
  • Různé hádanky od jednoduchých bludiísk po složité mozgolamy
  • Různé světy, z nichž každý má svůj vlastní architektonický styl
  • Více než 35 komplexních a vizuálně ohromujících úrovní
  • Brilantní interaktivní prostředí s nádhernými světelnými efekty



    Shadow of the Colossus
    Epická akční adventura, v níž se vžijete do role bájného starověkého hrdiny a musíte bojovat s obřími hrůzostrašnými monstry antického světa. Doprovázet Vás bude Váš věrný kůň a meč se štítem.

    Jak osamocený jezdec položíte mrtvé tělo dívky na záda svého koně uprostřed prázdné plánu as tímto nákladem se vydáte k tajemné svatyni, kde se dozvíte, že Váš osud je propojen s osudem s mrtvého mladého děvčete, které nyní leží na oltáři v obrovském chrámu. Dívce není pomoci, její duše byla ztracena a existuje jen jeden způsob, jak ji získat zpět ... Sledujíc hlas z nebe se vydáte na temnou a nebezpečnou cestu, abyste vyhledali a zabili obrovské putujce monstra, která se potulují v tomto podivném světě. Pouze Vy můžete porazit tyto impozantní kolosy a tímto jednáním, pouze Vy můžete oživit dívku, která leží čekajíce na oltáři.

    Každé monstrum má obrovskou velikost a sílu a nový a jedinečný systém pro řízení pohybu dává pohybu neuvěřitelnou hloubku. Systém Organic Collision Deformation Vám umožňuje chopit se a lézt na Colossal s přesností, která je důležitá při pohybu na těchto neustále se měnících, pohybujících a nebezpečných terénech. Musíte vylézt na tyto děsivé bestie a zasadit smrtelnou ránu, která je pošle na zem. Nicméně, zabíjet takových hrůzostrašných protivníků není jednoduché - spíše než můžete těchto nepřátele porazit, musíte zjistit, jak je vůbec porazit. A problém tady zdaleka nekončí. Poté, co jste zabili jednoho netvora, začíná náročný úkol najít dalšího ...

    Monstra ve hře Shadow of the Colossus představují jeden epický terén, ale dalším je svět, který obývají. Ve společnosti svého věrného koně jménem Agro, musíte prozkoumat osamělé plánu, hory, svěží louky, zlověstné jezera, hluboké jeskyně a starověké zříceniny. Každý z kolosů Colossal je jedinečný, organicky odráží prostředí, ve kterém žije. Kdokoli, jehož vypátrat Vás posouvá o krok blíž k objevování svého osudu a osudu dívky, které zůstává bez pohybu av bezvědomí.

    Kromě intenzivní cesta zkoumání, řešení hádanek a děsivých soubojů přináší Shadow of the Colossus i zřetelný, oceňovaný grafický styl, který byl doveden k dokonalosti ve hře ICO, což dělá z této hry cestu poznání s některými z nejmalebnějších zemí a nejimpozantnějších nepřátel, jaké jste kdy viděli na PlayStation 2.



  • Úžasná atmosféra.
  • Nádherná grafika.
  • Nápad a akční spád.
  • Tajemné starověké mýty a antické legendy.

  • Recenze na ICO & Shadow of the Colossus (Classics HD )

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.