Shadow Warrior Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Shadow Warrior - PS4Shadow Warrior - XBOX ONE
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 221030
MastertronicEN dabing

Shadow Warrior [PC DVD]

Shadow Warrior vypráví příběh osobního Shogun společnosti Zilla Enterprise jménem Lo Wang, který má od svého nečestného nadřízeného za úkol získat legendární čepel nekonečné síly. Zrazen a na záhuzbu odsouzen Lo Wang se však dozví o propojení této legendární čepele s pravěkými bohy z jiného světa, který se připravují poslat náš svět na pokraj zničení.

A tak se musí odvržený hrdina stát legendou díky unikátní kombinaci schopností zacházení se zbraněmi, meči, kouzly a lstivostí a odhalit pravdu skrývající se za démonickou invazí, kterou musí za každou cenu odvrátit.

  • Znovuzrození klasické hry Shadow Warrior-zcela nová vize Shadow Warrior elegentne spojuje klasickou FPS hratelnost se vzrušující akcí, inovativním bojem a zažívá vypráví ironickou legendu Lo Wanga.
  • Elegantní boj s mečem-Vytaste svou legendární katanu a rozseknite nepřátele na kusy s využitím precizní namířených švihů, nebo vypusťte plynulé komba a speciální útoky, se kterými se probojujete přes hordy nepřátel během pár seknutí (a sekund).
  • Vylepšiteľný arzenál-Využijte každou zbraň v inventáři-od stylových revolverů přes brokovnice, explozivní náboje v kuší, zda laserem navigovala raketomety. Každá zbraň nabízí množství unikátních vylepšení, které zlepšují rychlost, sílu a přidávají devastující nové možnosti palby.
  • Mystické síly-Vyvolejte mystické síly, díky kterým se můžete bránit proti útokům, zda paralizovať nepřátel, nebo použít jejich vlastní bijící srdce, kterými je položíte na kolena.



  • Recenze na Shadow Warrior

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.