Shadowgrounds PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 6266
Reef

Shadowgrounds [PC DVD]

Popis:

Sci-fi akční titul, který nás zavádí do blízké budoucnosti, kde se hordy nepřátelsky naladěných mimozemšťanů rozhodnou k výpadu na kolonii New Atlantis, kterou se lidem po mnoha letech výzkumu a velkému úsilí podařilo vybudovat na Jupiterově měsíci Ganymede.

Základna spočívá více než 8000 lidí, které musíte chránit před alieny a přitom rozplétat složitou příběhovou zápletku. Je třeba nejenom odhalit původ alienů, ale s pomocí evakuace obyvatel základně a zajištění budoucí obrany. Příběh hraje ve hře velmi důležitou roli a jeho součástí je celá řada postav, které vám budou nejen pomáhat, ale také škodit, aby dosáhli splnění svých vlastních cílů, které s obranou kolonie nemají nic společného.

Shadowgrounds nabízí širokou paletu zbraní s devastujícím účinkem, které je možné upravovat a tým zvyšovat jejich maximální účinek. Nechybí mezi nimi laserová puška, plamenomet a celá řada dalších včetně granátometů, elektrické pušky i Railgun. Samotná akce se odehrává v zničitelném prostředí, na jehož nahlížíte z pohledu ptačí perspektivy a máte tak v jakémkoli okamžiku dokonalý přehled o tom, kde se ovládaná postava nachází a co právě dělá.

Hra je postavena na vyvinutém enginu, který využívá všechny moderní technologie a dokáže tak nabídnout realisticky zpracované interaktivní herní prostředí a také reálnou hru světla a stínů. Světlo a jeho chytré využití je navíc jednom ze základních prvků hry a využívat jejich budete hlavně při celé řadě soubojů s brutálními bossy, který udělají všechno, aby zmařili život každé lidské bytosti na základně .

Recenze na Shadowgrounds

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.