Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition) [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 435282
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition) [Steam] [PC digital]

Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition je definitivní verzí hry Shadowrun: Hong Kong, třetí samostatné hry v kritiky uznávané sérii Shadowrun cRPG společnosti Harebrained Schemes. Tato rozšířená edice přidává do hry zcela novou, více než 6hodinovou bonusovou kampaň Shadows of Hong Kong jako bezplatný upgrade - čímž se dosáhne cíle financování, kterého dosáhli fanoušci v mimořádně úspěšném Shadowrun: Hong Kong Kickstarter od Harebrained Schemes. Rozšířená edice také přidává do hry zvukový komentář a dlouhý seznam vylepšení od prvního uvedení hry – včetně nových vizuálních efektů, aktualizovaných dialogů a nových funkcí editoru (pro obsah vytvářený uživateli). Vychutnejte si dosud nejpůsobivější RPG Shadowrun, které je slaveno jako jedno z nejlepších RPG a strategických her roku 2015!


HONG KONG. Stabilní a prosperující přístav v moři chaosu, válek a politických nepokojů. Hongkongská zóna bezplatného podnikání je zemí protikladů - je to jedno z nejúspěšnějších center podnikání v šestém světě a je domovem jednoho z nejnebezpečnějších míst pro rozlehlost na světě. Země jasných světel, zářících věží a neklidných duchů, kde je život levný a vše je k prodeji.


 

  • Novinka v Shadowrun: Hong Kong, díky našim štědrým Kickstarter Backers:

 


  • 6+hodinová bonusová kampaň - Shadows of Hong Kong.
  • 100+ minut zvukového komentáře vývojáře!
  • Vynovené umění a hratelnost Matrixu!
  • Ilustrovaná přechodová animace, která hraje v klíčových momentech příběhu.
  • Vylepšený zvuk a dynamická bojová hudba
  • Vynovené uživatelské rozhraní zásob a jednodušší správa položek v misi.
  • Zcela nový strom schopností Cyberware a nové kybernetické zbraně, které lze nainstalovat do náruče vaší postavy.
  • Schopnost vstoupit do tahového bojového režimu, jakmile je nepřítel v dohledu.
  • Nové výkonné objekty Foci pro kouzelníky

Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition obsahuje


  • Bonusová kampaň Shadows of Hong Kong: Zasazená v týdnech následujících po událostech hlavní kampaně, bonusová kampaň Shadows of Hong Kong vám – a vašemu týmu – poskytne příležitost obrátit síly na elitní policejní sbor, který už jednou po tobě šli. Prostřednictvím vrstev korporátní chamtivosti a městských rozbrojů se budete potýkat s nebezpečnými nepřáteli, odhalíte smrtící spiknutí a upevníte si svou pověst Prime Runnera... za předpokladu, že samozřejmě přežijete.
  • Klasické, příběhy poháněné cRPG: Shadowrun: Hong Kong zažívá návrat do zlatého věku počítačových RPG s románovým rozvětveným příběhem plným ostré prózy a hlubokého vývoje postav. Ponořte se do chytré, více než 15hodinové kampaně s rozmanitým obsazením až příliš lidských postav.
  • Jedinečné prostředí Cyberpunk: Zažijte jedinečnou dystopickou budoucnost „Tech meets Magic“ Shadowrun, oblíbeného herního prostředí, které nyní slaví 25. výročí. Shadowrun: Hongkong je dokonalým vstupním bodem do prostředí pro ty, kteří s Shadowrunem neměli žádné zkušenosti, a zároveň poskytuje řadu klasických Shadowrun postav a techniky, do kterých si mohou zaseknout zuby zkušení hráči.
  • Veďte svůj tým: Stejně jako Dragonfall, i Shadowrun: Hong Kong nabízí posádku chybných, nebezpečných běžců s příběhy, které by bylo možné uskutečnit pouze v prostředí Shadowrun, které se potýká s technologiemi. Členové vašeho týmu jsou navrženi tak, aby během misí hráli kontrastní role a každý z nich má odlišný soubor dovedností, schopností, silných a slabých stránek. Každý člen týmu má také výzvy, kterým musí ve svém životě čelit, a které se můžete rozhodnout odložit nebo v nich hrát důležitou roli.
  • Úchvatný, tahový taktický boj: Když jste ve stínu, záleží na každém kroku. Vybírejte své akce moudře - pohybujte se, abyste se lépe kryli, stříleli do blízkých prostivníků nebo sesílali ohnivé koule do davu nepřátel. S více než 200 zbraněmi a kouzly, které máte k dispozici, je každý tah plný smysluplných možností.
  • Progrese postav založená na schopnostech: Vyberte si archetyp počáteční postavy a stavte odtud! Pouliční samurajové a fyzičtí adepti ovládají bitevní pole pomocí pokročilých bojových schopností. Šamani a mágové vyvolávají mocné spojence a vrhají smrtící kouzla, zatímco Riggers a Deckers poskytují kritickou technologickou podporu a promítají své vědomí přímo do dronů a počítačových systémů. Shadowrun: Bezkonkurenční systém dovedností v Hongkongu vám umožňuje rozvíjet svoji postavu jakýmkoli směrem, který si vyberete.

 

  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojářeHarebrained Schemes
  • Datum vydání: 20.08.2015
  • Pegi: 15
  • Žánr: Strategie/RPG
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows XP SP3/Vista/Windows 7 & 8
    Procesor: x86-kompatibilní 1.8GHz nebo rychlejší procesor
    Paměť: 2 GB RAM
    Grafická karta: DirectX kompatibilní 3D grafická karta s alespoň 256MB pamětí
    DirectX: Verze 9.0
    Pevný disk: 10 GB volného místa

    Jedná se o digitální verzi hry Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition Deluxe), kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2013-2018 Harebrained Holdings, Inc. All Rights Reserved. Shadowrun is a trademark of Microsoft. Published by Paradox Interactive AB.

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Shadowrun: Hong Kong (Extended Edition) [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.