Shadowrun Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Shadowrun - PC DVD
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 7295
Microsoft

Shadowrun [XBOX 360]


Kategorie: Akční FPS
Věkové doporučení: Od 16 let
Lokalizace: anglicky

Magie VS. Technologie

Multiplayer FPS až pro 16 hráčů, kteří ať už jako jednotlivci, nebo členové týmů bojují o nadvládu ve světě, kde se střetává magie a moderní technologie. Hra je zasazena do roku 2021, kdy se spolu v otevřeném boji střetnou zástupci globální megakorporace RNA a příslušníci organizace Lineage, jejíž členové chtějí zachovat magii jako něco volně dostupného a použitelného všem. Je pouze na vás, ke které straně se přidáte.

Bez ohledu na výběr vás následně čekají tuhé bitvy v magií i technogoií nasáklých prostředích, kde vyhraje jenom ten co se dokáže vhodně vyzbrojit. Kromě zbraní zde existují ještě speciální schopnosti typu teleportace, hologramy, vidění skrze zdi, atp. Kromě výběru strany na vás čeká ale také výběr rasy (lidé trpaslíci, elfové, mutanti), což má vliv především na to, jaké speciální vlastnosti vám budou ve hře samotné k dispozici. Každá rasa totiž vyniká v něčem jiném.

Hru je navíc možno hrát i v jednom hráči díky přítomnosti počítačem ovládaných protivníků.

Minimální požadavky:
konzole Microsoft Xbox 360

SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi SuperGAMER.CZ - sluchatka, hry a herni prislusenstvi

Recenze na Shadowrun

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.