Ship Simulator: Extremes (Collection) PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206815
ParadoxEN dabing

Ship Simulator: Extremes (Collection) [PC DVD]

Ship Simulator: Extremes (Collection) je nejkompletnější dosud vydán Ship Simulator zážitek. Díky tomu, že obsahuje uznávanou hru Ship Simulator: Extremes a všechny dostupné doplňky a stahovatelný obsah, nabízí Ship Simulator: Extremes (Collection) stovky hodin námořního realismu, kde můžete jako kapitán ovládat rozsáhlou řadu lodí, všechny realisticky navrženy a vytvořeny s ohromujícími detaily v interiéru i exteriéru.

Nové stahovatelné doplňky obsahují Ferry Pack, který přidává 5 populárních trajektů (včetně velkolepého rychlého trajektu), každý se specifickým ovládáním a možnostmi, které si můžete vyzkoušet při každodenní přepravě tisíců cestujících mezi mnoha známými přístavy ve hře. Další dodatek Vám umožňuje ovládat MS Oceana, gigantickou luxusní výletní loď převyšující dokonce i majestátní Titanic. Chyťte se kormidla tohoto obra a čelte výzvám, kterým musí čelit skutečný kapitán výletní lodi. Zúčastněte se zásobovacích misí s dodatkem Deniz Doga. S novými kampaněmi a misemi nabízí Ship Simulator: Extremes (Collection) maximální přístup ke všem extrémům v lodní dopravě.



  • Obsahuje Ship Simulator: Extremes a všech 6 stahovatelných balíčků.
  • Dodatky přidávají více než 10 nových lodí a zvyšují celkové množství hratelných lodí na více než 30. Všechny jsou realisticky navrženy a každá má specifické vlastnosti. Od rychlých nafukovacích člunů po masivní plavidla, můžete ovládat na co si jen vzpomenete!
  • Nové herní prvky, kampaně a mnoho hodin námořní herní zábavy, včetně zajímavých příběhů, misí, slavných měst a přístavů po celém světě.
  • Realistický systém vody a počasí. brázdit klidné vody, nebo zažijte extrémně bouře na otevřeném oceánu.
  • Plujte online se svými přáteli v režimu multiplayer.

  • Recenze na Ship Simulator: Extremes (Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.