shopp Keep PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 353126
ExcaliburEN dabing

shopp Keep [PC DVD]


Rozjeďte Váš obchod pro dobrodruhy. Objednejte zásobu nebezpečných zbraní, poutavých klobouků, robustních brnění a magických lektvarů. Nastavujte ceny všem položkám a sledujte příliv peněz, ale pozor, někteří vaši klienti se pokusí Vás okrást a musíte si s nimi rychle poradit švihem meče, nebo šokem z elektrického kouzla. Oceňujte Vaše zboží tak, abyste soupeřili s konkurencí a dobrodruzi k Vám budou cestovat dlouhé míle, aby utratili jejich zlato.

Čtyři různá povolání budou navštěvovat Váš obchod, ostřílený bojovník, magický kouzelník, tajemný zloděj a moudrý druid. Každé z těchto povolání bude shánět předměty, které budou pasovat k jejich schopnostem, bojovník si těžko vybere chabou magickou róbu pro boj na blízko.

Vaše klientela se bude obávat gobliny a nebezpečné bestie zvané ol 'Dragonclaw. To znamená, že někteří z nich budou náhodně násilní a poškodí vaše stoly a police. Také Vám do obchodu dotáhnou z dlouhých cest bláto. Ale jako správce obchodu budete vybaveni úžasnými prostředky na boj proti těmto problémům. Metla smete bláto, které s sebou dotáhnou zákazníci, kladivo opraví nábytek, který bude zákazníky poškozen. Pár zametením a pár úderů dostane Váš obchod do perfektního stavu.

Nastavte vaše ceny příliš vysoko a vaši zákazníci si dva krát rozmyslí, jestli u Vás investují jejich zlato. Hodí kostkou a pokusí se Vás okrást přímo pod vaším nosem. Pár úderů mečem, nebo šok kouzlem se mohou v rychlosti o těchto zlodějů postarat. Ale dávejte si pozor, abyste nezasáhli nevinné, nebo budete postižený finanční pokutou.

Barbaři žijí na okraji města, regulární dělají nájezdy na město je-li Váš obchod dostatečně populární a budou se snažit způsobit co nejvíce škod a destrukce. Dokonce se Vám postaví-li se jejich pokusíte zastavit. Pokud zabijete pár tuctů barbarů pozvou si mnohem většího přítele, který navštíví Váš obchod.

Starat se o obchod je složitě, většinou nebudete mít dost času vydat se na dobrodružství a získat nové předměty. Naštěstí si budete moci najmout šampionů. Vyberte si povolání, vybavte jejich vašimi nejlepšími zbraněmi a brněním a pak je vyšlete na výpravu za novými předměty. Některé z těchto předmětů mohou být prodány, některé budou odpad a z ostatních můžete vyrobit mocnou výzbroj. Nebojte se, pokud Váš šampion padne v boji aniž by něco přinesl, získá cenné zkušenosti a získá úrovně, díky čemuž budou mít lepší šanci další krát.

Goblinskí inženýři vytvořili MK III pro zvýšení umělé inteligence. Dosud se tyto roboty vždy pokazili a odmítli plnit rozkazy správce obchodu. Nicméně, nedostatky byly odstraněny a MK III je nejnovější robotickou technologií. Pomocný robot bude mít tři úkoly: Šokovat zlodějů, kteří se pokusí krást, sbírat předměty, které zákazníci hodili na zem a doplňovat zásoby. Budete si moci koupit více pomocných robotů, kteří Vám pomohou starat se o obchod a budou se starat o automatizaci prodeje.

  • Pečujte o Váš obchod, objednávejte předměty, nastavujte ceny a vybírejte předměty na akciový prodej.
  • Navrhněte rozložení Vašeho obchodu objednáváním stolů, polic a stojanů na zbraně.
  • Odemykejte nové schopnosti a výhody v menu schopností, jsou zde zahrnuty zahradnictví, alchymie, broušení a vyšší úrovně zásob.
  • Využívejte pomocných robotů na sbírání předmětů odhozených zákazníky, šokování zlodějů a doplňování zásob.
  • Vytvořte si šampiona, vyberte jeho povolání a posílejte ho na dobrodružství.
  • Vyzbrojte se meči a kouzly pro obranu Vašeho obchodu od drzých zlodějů a ničivých barbarů.
  • Udržujte Váš obchod za pomoci kladiva pro opravu nábytku a košťata pro zametání bláta a mrtvol.
  • Cykly 4 ročních období, s každým přicházejí nové nejžádanější předměty. Elixíry na ochranu před chladem se například nejlépe prodávají v zimě, atd.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabing

    Recenze na shopp Keep

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.