Silent Hill: Downpour Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Silent Hill: Downpour - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 201416
KONAMIEN dabing

Silent Hill: Downpour [XBOX 360]

Vzhledem k jeho minulosti ve státním vězení Ryall, je převezen na nedaleké věznice Wayside s maximální ostrahou - ale podivná nehoda zkrátí cestu. Prebudiac se v lese, vedle vraku autobusu, má Murphy jasnou šanci na svobodu. Vydá se na cestu do ospalého městečka Silent Hill, kde ho tajemní místní obyvatelé vítají ho pomalu se rozvíjejícího osobního pekla.

Silent Hill: Downpour je nejnovější Silent Hill hrou nabízející známou hratelnost survival hororu v definitivně nejvěrnější vizuální kvalitě dosud. Čekají Vás hádanky, které dají zabrat Vašemu mozku, ale i děsivé bytosti a hrůzy z onoho světa a používání každodenních předmětů, od dřevěných židlí po skleněné láhve na odražení nepřátel. Přirozená reakce, útok nebo útěk, je ponechána plně na Vás, podle toho jak rozplétá temný, provokativní příběh, který osloví fanoušky časného, ??klasické série Silent Hill, ale i každého, kdo má rád hluboké psychologické hororové zážitky. Kromě hlavního příběhu Vám hra také nabízí variabilní vedlejší úkoly, které se mohou měnit v závislosti na Vašem herním stylu, odhalujíc neznámé zlo ve městě.



  • Zcela nový a aktualizovaný Silent Hill zážitek, který vizuálně v ničem nezaostává za konkurencí. Využití enginu Unreal 3 hra nabízí město Silent Hill, jeho postavy, nestvůr a svět alternativního pekla v živém a velkolepém zobrazení.
  • Volný pohyb a hluboké zkoumání, které Vás vezme do zcela nových vedlejších úkolů, které odemykají oblasti ve hře, speciální předměty a bonusový obsah.
  • Neustále se měnící herní svět obsahující změnu dne a noci,"normální" světa a"jiný" svět, projevující a pocházející z činů postav v průběhu hry.
  • poprvé použita 3D technologie Vám přinese Silent Hill o krok blíže s 3D ponořením.
  • Příběh od spisovatele komiksu Silent Hill Toma waltz
  • Originální hudba zkomponována proslulým skladatelem, Danem Lichtom, ze série Showtime, Dexter.
  • Hlavní píseň od hard-rockové, multiplatinovým, skupiny Korn.

  • Recenze na Silent Hill: Downpour

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.