Silent Hope [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
749 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 468941
Marvelous

Silent Hope [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

V co mohou doufat lidé ve světě beze slov? Silent Hope se odehrává v kdysi obyčejné zemi, kterou se však jednoho dne rozlehlo neobvyklé ticho. To když její král vzal svým poddaným dar řeči a utekl s ním do bezedné prohlubně známé jako Propast. Princezna, truchlící nad činy svého otce, plakala až ji její vlastní zkrystalizované slzy pohřbili zaživa. Ne všechno je ale ztraceno, neboť léta poté, co se na tyto události dočista zapomnělo, pocítilo náhle sedm hrdinů neodolatelné nutkání vydat se k místu princezninova odpočinku. Aby ji vysvobodili z jejího zářivého vězení, budou se muset statečně vydat do hlubin Priepasti, najít ztraceného vladaře a znovu spojit královskou rodinu.
Silent Hope se nechává inspirovat slavnou érou izometrických RPG her, jejichž odkaz však zároveň rozšiřuje o řadu moderních prvků. Ujměte se role sedmi neobvyklých hrdinů, z nichž každý používá jedinečné zbraně, vyznává jiný bojový styl, a když zrovna nečelí nepřátelům, vykonává své vlastní mírumilovné povolání. Po každé výpravě do propasti, během které naši hrdinové bojují s nepřáteli a shromažďují nejrůznější materiály, se vracejí zpět do základního tábora, kde se následně věnují výrobě předmětů, vaření pokrmů nebo prostě jen odpočívají před dalším dobrodružstvím. Díky náhodnému generování úrovní, obohacujícímu putování podzemím o atraktivní prvek náhody, slibuje každá cesta do propasti zcela nový zážitek – a čím hlouběji se hrdinové odváží, tím větší nebezpečí na ně bude čekat.

Klíčové vlastnosti

  • Sedm hrdinů, sedm odlišných bojových stylů: Vyberte si svého hrdinu z pestré družiny postav – například všestranného tuláka, lukostřelce specializujícího se na boj z dálky nebo ukrutně silného bojovníka. Zjistěte, které dovednosti vyhovují vašemu hernímu stylu a se získáváním dalších zkušeností si osvojujte nové role a schopnosti.

  • Dočasný domov na kraji světa: Pátrejte po nových receptech a materiálech a pravidelně se vracejte do svého základního tábora na okraji Propasti, ve kterém každá postava vykonává své jedinečné povolání. Od alchymisty přes kováře až po kuchaře – každý hrdina nabízí něco jiného.

  • Lákavý průzkum a přelézání podzemí: Nenechte se zastrašit novým uspořádáním tajemné propasti při každé výpravě do jejích hlubin. Zůstaňte ve střehu po celou dobu jejího průzkumu a nepřehlédněte žádnou paměťovou trhlinu skrývající lákavější odměny, ale i náročnější výzvy.

  • Oživené pohádkové mluvení: S truchlící princeznou, zakletým královstvím a všednodenními hrdiny působí Silent Hope jako oživená pohádka – včetně tajemství čekajících na odhalení ve vizuálně ohromujícím podzemí.

Trailer


Recenze na Silent Hope [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.