Silent Hunter 4 GOLD PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 48307
Ubisoft

Silent Hunter 4 GOLD [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific a datadisk Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific: U-Boat Missions.


Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific
Další díl slavné ponorkové simulace, která Vás zavede do hlubin v Pacifiku, kde dostanete pod velení americkou ponorku, před níž stojí množství bitev a soubojů s chytrými nepřáteli.

Kromě tradičního špičkového audiovizuálního zpracování pokračování nabízí nový "Crew Evolution" systém, v jehož rámci se budete starat o posádku a vylepšování schopností jejích členů, dlouhou singleplayer kampaň s různými cíli odehrávajících se na 15 mapách a zbrusu nové On-line Adversarial módy. V jejich rámci budete moci přes LAN, nebo internet hrát až s 8 hráči, kteří budou s Vámi buď soupeřit, nebo spolupracovat v rámci široké nabídky skriptovaných misí s náhodně generovanými úkoly.


Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific: U-Boat Missions
Datadisk pro 4. díl nejznámějšího ponorkového simulátoru Vám přináší nové zážitky s německou ponorkovou kampaní v Indickém oceánu a přilehlých mořích. Přídavek U-Boat Missions se zakládá na historických událostech a navíc nabízí velké množství nových funkcí a nového obsahu, včetně zbrusu nového a inovativního strategického prvku.

Nová kampaň se odehrává v časovém rozpětí od července 1943 do konce války v květnu 1945. Hráči budou působit iz velice odlehlých japonských ponorkových základen v Penangu, Singapuru, Jakartě a Surabaji .

Recenze na Silent Hunter 4 GOLD

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.