SimCity Společnost: Deluxe Edition CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55802
Electronic

SimCity Společnost: Deluxe Edition CZ [PC DVD]



Balení obsahuje základní hru SimCity Společnost CZ a datadisk SimCity Společnost: Destinations CZ.



SimCity Společnost CZ
Hlavním rysem nového přírůstku do rodiny titulů SimCity je zbrusu nová paleta funkcí, která Vám umožní nejen klasicky budovat vlastní město, ale také utvářet kulturu a sociální chování jeho obyvatel, stejně jako životní prostředí, ve kterém budou žít.

Vybudujte město umělců, město duchů, zelené město, duchovní komunitu anebo prostě jakoukoli společnost podle Vaší libosti! S lehce ovladatelným, inovovaným a variabilním budovatelským simulátorem si v SimCity Společnost můžete vytvořit vlastní typ města.

Hra začíná výběrem jednoho z více než 350 druhů měst, z nichž každé vám umožní volně kombinovat, propojovat a měnit jeho struktury. Je možné si pohrát s udržením autority a zkusit, co se stane, když občané vzpurné orwellovské společnosti otevřeně vypovědí poslušnost. Když ale bude ve městě panovat dobrá nálada, dá se postavit třeba ruské kolo, perníková chaloupka nebo čokoládovna! Můžete se nechat inspirovat několika druhy architektonických stylů a designů od realistických až po fiktivní a bláznivé, průmyslovou revolucí počínaje a futurismem konče. Vzhled všech budov reflektuje jejich účel a název, kliknutím na mnohé z nich se otevřou další možnosti.

V průběhu rozvoje města se Vám odemknou nové budovy, které možná podpoří, ale také je možné že zabrzdí vývoj Vaší společnosti. SimCity Společnost uvádí zcela novou sadu funkcí, jejichž prostřednictvím můžete kombinovat budovy spotřebovávající či produkující nové druhy zdrojů, nazvaných sociální energie. Tím, jak tyto zdroje (průmysl, bohatství, poslušnost, znalosti, náboženské cítění, tvořivost atd.). Smícháte av jakém poměru, určíte sociální energii vašeho města.

Bude šťastné a hravé, duchovní a hloubavé, bohaté a mocné nebo poslušné a ustrašené? Jeho osud je ve Vašich rukou! Kromě čerpání zdrojů z jedné nebo více energií se charakter města mění v závislosti na Vámi zvolených kombinacích těchto energií. Co propojit a sestavit, záleží jen a jen na Vás, jak tvůrci města, ať už to bude futuristická metropole, fantaskní město duchů, totalitní společnost v orwellovském duchu, nebo náboženská komunita.



SimCity Společnost: Destinations CZ
Datadisk SimCity Společnost: Destinations vylepšuje zážitek ze hry SimCity Společnost tím, že nabízí všechny nástroje, které potřebujete pro vytvoření celé obce, nebo města založeného na atrakcích a vybavení, které potěší návštěvníky. S rozšířeným generátorem map, můžete identifikovat každé město, kde je příležitost pro změnu kurzu a město může těžit z této změny. Od rozlehlých tematických parků a tropického plážového střediska až po turistické chodníčky, můžete vytvářet více než 100 nových budov pro vybudování svých vlastních cílů.

Recenze na SimCity Společnost: Deluxe Edition CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.