SimCity: Společnost CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 8999
Electronic

SimCity: Společnost CZ [PC DVD]

Hlavním rysem nového přírůstku do rodiny titulů SimCity je zbrusu nová paleta funkcí, která hráčům umožní nejen klasicky budovat vlastní město, ale také utvářet kulturu a sociální chování jeho obyvatel, stejně jako životní prostředí, ve kterém budou žít.

Vybudujte město umělců, město duchů, zelené město, duchovní komunitu nebo prostě jakoukoli společnost podle vaší vůle! S lehce ovladatelným, inovovaným a variabilním stavebním simulátorem si v SimCity Společnost hráči mohou vytvořit vlastní typ města.

Hra začíná výběrem jednoho z více než 350 druhů měst, z nichž každé dovoluje uživatelům volně kombinovat, propojovat a měnit jeho struktury. Je možné si pohrát s udržením autority a zkusit, co se stane, když občané vzpurný orwellovských společnosti otevřeně vypověděl poslušnost. Když ale bude ve městě panovat dobrá nálada, dá se postavit například ruské kolo, Perníková chaloupka nebo čokoládovna! Můžete se nechat inspirovat několika druhy architektonických stylů a designů od realistických až po fiktivní a bláznivé, průmyslovou revolucí počínaje a futurismem konče. Vzhled všech budov reflektuje jejich účel a název, kliknutím na mnohé z nich se otevřou další možnosti.

V průběhu rozvoje města se hráčům odemknout nové budovy, které lze podpoří, ale také je možné, že zbrzdí vývoj jejich společnosti. SimCity Společnost uvádí zcela novou sadu funkcí, jejichž prostřednictvím mohou hráči kombinovat budovy spotrebúvajúce zda produkující nové druhy zdrojů, nazvaných sociální energie. Tím, jak tyto zdroje (průmysl, bohatství, poslušnost, znalosti, náboženské cítění, tvořivost atd.). Smícháte av jakém poměru, určíte sociální energii svého města.

Bude šťastné a hravé, duchovní a hloubavé, bohaté a mocné nebo poslušné a ustrašené? Jeho osud je ve vašich rukách! Kromě čerpání zdrojů z jedné nebo více energií se bude charakter města měnit v závislosti na hráčem zvolených kombinacích těchto energií. Co propojit a sestavit, bude záležet jen a jen na tvůrci města, ať už to bude futuristická metropole, fantastické město duchů, totalitní společnost v orwellovském duchu nebo náboženská komunita .

Recenze na SimCity: Společnost CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.