SimCity-Města budoucnosti CZ

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 222946
ElectronicCZ titulky

SimCity-Města budoucnosti CZ [PC CIAB]

Jakou budoucnost vybudujete pro své město? Bude to utopistická společnost podpořena čistou technologií, pomvolíte gigantickým korporacím krmit nekonečné konzumeristické choutky Vašich Simíků, nebo výstava město do nebes díky enormním multifunkčním MegaVežiam?

Jakkoliv se rozhodnete, díky SimCity: Cities of Tomorrow máte možnost vystavět si město budoucnosti podle svých představ.

  • Stavte do nebes-vystavajte obrovské multifunkční MegaVeže, které umožňují Simíkům žít, pracovat a bavit se bez toho, aby se vůbec někdy dotkly země.
  • Odemkněte dvě nové specializace, které Vám umožní postavit nové vysoce náročné korporace, postavené na levné pracovní síle, nebo utopickou budoucnost, která vyrábí čistou technologii, která je podporována i bohatou vrstvou.
  • Sledujte, jak se Vaše město přizpůsobuje změnám v čase, s novými možnostmi postavenými na skutečných technologiích, jako například rýchlokoľajky, které stoupají nad městské ulice a malé budovy, futuristické vozidla a roboty, které slouží městskému pořádku.
  • Čelte novým typem katastrof, které se mohou stát jen v technologicky pokročilé ekonomice-například hrozivý útok robotů na Vaše město!



    Hra vyžaduje základní hru SimCity .


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

    Recenze na SimCity-Města budoucnosti CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.