The Sims 2: Best of Business Collection CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 205256
ElectronicCZ titulky

The Sims 2: Best of Business Collection CZ [PC DVD]

Balení obsahuje datadisky The Sims 2: H & M móda CZ , The Sims 2: Ve světě podnikání CZ a The Sims 2: Koupelny a kuchyně interiérový design CZ .



The Sims 2: H & M móda CZ
Módní zboží pro Vaše Simíky z H & M, který musíte mít! Populární evropský prodejce oblečení, který sklízí úspěch iv USA se svou aktuální nabídkou módních trendů, přichází do The Sims 2 !

Vaši Simíci si nyní mohou vybrat ze špičkového pánského a dámské oblečení, včetně šatů, džínů a dalšího oblečení, kompletně s příslušenstvím, inspirovaného skutečnými H & M předlohami. Mohou také navrhnout vlastní prostředí H & M obchodů s dekorativními předměty včetně figurín, regálů s oblečením, pokladen a zkušebních kabin. Pak mohou Vaši Simíci předvést své oblečení na módní přehlídce.

Zaktualizujte šatníky vašich Simíků, navrhněte zábavné a módní H & M obchody a nechte je předvádět na přehlídkových molech!



  • Oblečte svého Simíka do stylového oblečení zářivých barev, které je nyní módní! Pak doplňte jeho vzhled vhodnými doplňky.
  • Vytvořte si své vlastní prostředí H & M prodejen, nebo použijte nové předměty s obchodní tématikou pro vybudování intimního H & M butiku pro náročnější zákazníky.
  • Navrhněte předváděcí molo a zorganizujte prohlídku, kde se představí všechny Vaše oblíbené H & M styly.
  • V stylových příležitostných tříčtvrťákům ve spojení se svěžím topem a sandály se mohou vaši Simíci vybrat na rande přímo od bazénu s lehkostí a stylem.
  • Simíci jsou připraveni to rozbalit v černých džínách a čokoládově hnědé košili. Doplňte jejich vzhled s trendy plátěnými teniskami a stylovou kravatou.



    The Sims 2: Ve světě podnikání CZ
    Nyní si mohou vaši Simíci založit své vlastní podnikání. Mohou navrhnout svůj vlastní butik s oblečením, kosmetický salón, květinářství, high-end obchod s elektronikou, řetězec rušných restaurací, nebo prakticky jakýkoli jiný typ obchodu. Přijímejte nových zaměstnanců, když Váš podnik roste a dejte talentovaným Simíkům práci při tvorbě hraček, práci s pokladnou, aranžování kytic, poradenství při prodeji, nebo výrobě robotů. Ale pozor na líné zaměstnance a buďte připraveni je okamžitě vyrazit. Rozvíjejte talent svého Simíka, z myslitele na mistra, aby co nejlépe vyhovoval potřebám Vaší firmy. Vybudujete prosperující obchodní impérium, nebo se stanete excentrickými podnikateli?



  • Otevřete si obchody a prodávejte cokoliv od oblečení, elektroniky a hraček po květiny, pečivo, roboty a další. Přizpůsobte si jakýkoliv byznys ke svému obrazu tím, že upravíte zaměření obchodu, rozložení a ceny. Přijměte zaměstnanců s vysokými prodejních schopnostmi a zaměstnávejte nezávislých manažerů, aby se věci hýbaly i když je Váš Simík mimo. Sledujte jak Vaše firma roste na prosperující impérium.
  • Škoľte zaměstnanců, povyšujte nejlepších a vyhoďte ostatních. Zaměřte se na různých zákazníků, od okukávačov po věrné zákazníky. Bavte se se simíky a oblečte je za maskotů, představujících rytířů, ninjů, gorily a další. Odměňte zaměstnance pro zvýšení jejich morálky, ale pozor na líných pracovníků a buďte připraveni vyrazit je bez váhání!
  • Váš zákazník, Váš pán. Rozviňte prodejní dovednosti svých Simíků a zjistěte, zda by měly Vaši zaměstnanci používat tvrdé obchodní praktiky, nebo nabízet slevu aby uzavřeli obchod. Vyhrajte cenu pro nejlepšího z nejlepších, abyste získali podnikatelskou reputaci. Bude byznys Vašeho Simíka vydělávat peníze prodejem nekvalitních výrobků za nízké ceny, nebo luxusního zboží za závratné ceny?
  • Aranžujte květiny, vytvářejte hračky a vyrábějte robotů, kteří dokáží chytit zloděje, nebo uklidit obchod. Rozvíjejte schopných Simíků, kteří dokáží vyrábět nejvíce ceněný a drahý zboží. Nebo se Uspokojte se zaměstnacům s nízkými schopnostmi, kteří budou chrlit chybných hračkářských robotů.
  • Zaměřte se na podstatné věci pro podnikání vašich Simíků, jako jsou vitríny, židle do salónu krásy, pracovní stůl do hračkářství, pokladny a další. Doplňte atmosféru svého obchodu markýzami a elevátory pro snadnou navigaci v obchodě, nebo jednotnou uniformou pro všechny zaměstnance. Se všemi těmito novými položkami Vás už nikdy nečeká další nudný den při budování svého podnikání!



    The Sims 2: Koupelny a kuchyně interiérový design CZ
    Proměňte základní životní prostory Vašich Simů v místnosti plné luxusu. Přestavějte obyčejnou koupelnu na romantickou halu s okouzlující vanou na tvarovaných nožkách a příjemným osvětlením nebo jí dejte moderní šmrnc s nádhernou prosklenou sprchou, umyvadlem a dalšími doplňky. Vylepšete svou kuchyni o nové elegantní spotřebiče, které umístíte na žulovou pracovní desku, nebo jí dejte romantický nádech se skříňkami z přírodního dřeva a železným kovaným sporákem.

    Do nových přepychových místností vybavte své Simíky perfektním oblečením a doplňky, například skvostným županem nebo značková kuchařská zástěra. Staňte se osobním interiérovým návrhářem svých Simíků! Postavte jim kuchyně a koupelny snů s širokou nabídkou nábytku, dekorativních předmětů a oděvů!



  • Dejte Simíkům ty pravé oděvy a doplňky do jejich zbrusu nových kuchyní a koupelen, mj. ručník na vlasy, stočený do turbanu, pleťovou masku, kuchařskou zástěru a luxusní kašmírový pulovr do zahrady.
  • Vytvořte pro Vaše Simíky kuchyni ve stylu, o jakém sníte. K dispozici je například elegantní lednička, kuchyňský robot, gril a další.
  • Zrenovujte si kuchyni na nejpříjemnější místnost v domě. Romantický nádech jí dodáte novými tapetami se vzory, vyřezávanými skříňkami a ke stropu zavěšenými věšáky na hrnce.
  • Zpříjemněte svým Simíkům čas, který tráví v koupelně, soudobými designérskými variacemi se sektorovými zrcadly, kvadratickými stropními svítidly a ladnými stolními umyvadly.
  • Dopřejte Simíkům romantickou koupelnu, doplněnou o nové rozkošné kachličky, přepychové věšáky na ručníky, jemné nástěnné malby, exkluzivní předložky a mnoho dalšího.



    Datadisk vyžaduje základní hru The Sims 2 CZ , nebo kolekce The Sims 2 Deluxe CZ , nebo The Sims 2 Double Deluxe CZ


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 2: Best of Business Collection CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.