The Sims 3: Do Budoucnosti CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 220489
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Do Budoucnosti CZ [PC DVD]

Rozžhavte časový portál a pošlete své Simíky někam, kde rozhodně ještě nikdy nebyli-do zcela nového světa, který se nachází v stovky let vzdálené budoucnosti! Simíci se tam mohou seznámit s technologií budoucnosti a získat novou schopnost"Pokročilá technologie". Ať už se vaši Simíci prohánějí na vznášedlech nebo si poletují s jetpackem, cestují jednokolejka nebo Tubusové výtahem, zkoušejí atraktivní futuristické účesy nebo módní kreace, mají příležitost prozkoumat celý nový svět a pořádně si s ním zaexperimentovat. Vytvořte a upravte si vlastní Plumboty v novém režimu Vytvořit Plumbota a pak je naprogramujte pomocí nejrůznějších čipů s vlastnostmi, které rozhodují o jejich chování! Cestujte po libosti mezi současností a budoucností a sledujte, jaký vliv mají vaše činy v minulosti na budoucnost, na váš odkaz, na potomky, a dokonce i na způsob života budoucích Simíků!

  • Vezměte Simíky do budoucnosti! Úplně poprvé v sérii The Sims se můžete hrát se životem v budoucnosti! Naskočte do časového portálu a projděte spolu se svými Simíky do zcela nového světa, který se nachází v stovky let vzdálené budoucnosti av kterém můžete začít žít úplně jinak.
  • Experimentujte s technologií budoucnosti. Sledujte, jako nové zábavné, transportní i domácí technologie zcela mění způsob, jakým Simíci jedí, spí, cestují, komunikují a baví se. Vaši Simíci se mohou naučit s touto supermoderní technologií pracovat a pak si své znalosti v podobě nové dovednosti Pokročilá technologie odnést zpět do současnosti, kde se jim budou opravdu hodit!
  • Změňte budoucnost. Vše, co Simíci udělají dnes, ovlivňuje budoucnost, včetně toho, co po nich zůstane. Vaši Simíci se dokonce mohou v budoucnu setkat se svými potomky av současnosti udělat něco, co jejich budoucí život zcela změní! Jak vaši Simíci s takovou mocí naloží? Vytvoří výjimečně utopickou společnost nebo svět plný chaosu?
  • Povídejte nové příběhy také díky nástroji Vytvořit Plumbota. Vytvářejte a upravujte si Plumbotov a nechte je, aby se staly součástí domácnosti vašich Simíků! Vyrobte pro ně jedinečné čipy s vlastnostmi, pomocí kterých je můžete přeprogramovat. Každý Plumbot pojme až sedm čipů, takže se může chovat opravdu nepředvídatelně. Co se asi tak stane, když použijete čip Roboopatrovateľka a zároveň čip Zlověstné obvody?
  • Postavte si dům jako vystřižený z budoucnosti nebo si ho kupte. Dopřejte Simíkům holografické televize, malířské stojany, květiny i počítače a cestujte z patra do patra tubusovými výtahy. Pořiďte si automatické posuvné dveře, klidné střešní zahrady a zatravněné podlahy i stěny, abyste si opravdu připadali jako v budoucnosti. Každý si chce užívat bydlení jako z budoucnosti již dnes!
  • Hrajte se s novým světem zasazeným do stovky let vzdálené budoucnosti. Sviště si na jednokolejka nebo hoďte na záda jetpack a trochu se proleťte s kamarády! Můžete si zajít do města, kde na vás čeká zcela nové nákupní centrum s množstvím interaktivních prodejních stojanů s nejnovějšími technologickými vychytávkami nebo třeba módními doplňky. Dejte si nějakou syntetickou dobrotu, kterou vám naservírují Plumboti ve venkovní kavárně. Jděte s dobou a začněte pracovat jako prodejce Plumbotov nebo astronom v hvězdném observatoři. Nebo to všechno nechte daleko za sebou a vydejte se prozkoumat Velkou pustinu. Možná tam objevíte vzácné relikvie, nebo dokonce přijdete na to, co se stalo s oceánem!



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Do Budoucnosti CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.