The Sims 2 Double Deluxe (hra + datadisky Noční život + Pojďme slavit!) CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 38942
ElectronicEN dabing

The Sims 2 Double Deluxe (hra + datadisky Noční život + Pojďme slavit!) CZ [PC DVD]

Edice obsahuje jak základní hru hry The Sims 2, tak i datadisk Noční Život, rozšiřující balíček Pojďme slavit a bonusové DVD.

The Sims 2
Proveďte svoje Simy velkými okamžiky jejich života. První krok, první pád, první rande, první práce, první svatba, první dítě. Vše se odehraje před Vašima očima a podle Vašeho přání. Rozhodujte v důležitých okamžicích jejich života a ovlivňujte jakým směrem se budou ubírat. Tato rozhodnutí budou mít okamžitý dopad a ihned se promítnou do chování Simů.

The Sims 2: Noční život
Simové vyrážejí do města pořádně to roztočit. Ať už tancují do odpadnutí, nebo jsou na romantické procházce, nebo soupeří v bowlingu, bude to jistě nezapomenutelná noc! Nechte své Simíky užít si nočního života naplno. Během randění uvidíte jak funguje mezi nimi chemie a poznáte jak přeskakuje jiskra, a to klapne, nebo skončí vztah katastrofou. Nejnovějším přídavkem je touha po rozkoši, která umožní simům žít rušný noční život. Do života Simů přibyde přes 125 nových předmětů jako je mixážní pult, pokerový stůl a další které Vám umožní zařídit si dokonalý noční podnik nebo VIP salónek.

The Sims 2: Pojďme slavit!
Rozšiřující balíček pro The Sims 2, který nabízí nový nábytek, oblečení a doplňky, tentokrát určený pro vyzdobení domu za účelem oslavy, svatby, predsvadobnej party a dalších podobných radovánek. V balíčku nechybí nové svatební ošacení, nová jídla, nové druhy stužek, osvětlení, nové druhy sedátek s balónky, plachty pro zahradní oslavy, nové květiny, stolky, zahradní stany a mnoho dalších věcí.

The Sims 2 Bonus DVD
Prohlédněte si tipy a naučte se různým trikům díky ukázkovým videím od různých hráčů i vývojářů samotných, včetně jejich oblíbených strategií či výstavby domu .

The Sims 2 Double Deluxe (hra + datadisky Noční život + Pojďme slavit!) CZ - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na The Sims 2 Double Deluxe (hra + datadisky Noční život + Pojďme slavit!) CZ

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 21. 10. 2012
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1