The Sims 3: Filmové rekvizity CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 220257
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Filmové rekvizity CZ [PC DVD]

Přeneste všechen lesk a slávu Hollywoodu přímo do domovů svých Simíků díky kolekci The Sims 3: Filmové rekvizity! Připravte scénu pro další jedinečné příběhy pomocí tematické výzdoby, nábytku a oblečení, které jsou inspirovány kultovními filmovými žánry. Vyprávějte příběhy maskovaných Mstitelé, westernových kovbojů (a kovbojek) a nechte se inspirovat k tvorbě výstředních hororů pomocí širokého spektra položek-od strašidelné postele připomínající kryptu po klasický stetson. Oblečte své Simíky jako hvězdy filmového plátna a proměňte jejich městečka město celuloidové snů.

  • komiksových trháky-
    Móda-Ať už vytváříte maskovaného hrdiny nebo záludného zloducha, váš Simík bude vypadat úžasně v množství přiléhavých a stylových kostýmů, včetně mocné a tajemné Lamy z Ligy spravedlnosti.
    Výzdoba-Vytvořte brloh nebo tajnou skrýš vhodnou pro maskovaného hrdiny nebo jeho úhlavního nepřítele pomocí soch, pamětních předmětů a dalších položek inspirovaných nejslavnějšími filmy o komiksových hrdinech. Váš Simík může dokonce používat i novou sprchu ve stylu telefonní budky, ve které si bude připadat jako superhrdina s tajnou identitou.

  • Dobrodružné westerny-
    Móda-Zdá se, že je čas sehnat si"nový ohoz". Díky zdobeným koženým chráničem kalhot, dokonale padnoucím vestám a zdobeným šatům ve viktoriánském stylu budou vaši Simíci vypadat, jako kdyby právě vyšly ze zaprášené westernové hospody.
    Výzdoba-Vytvořte v domovech vašich Simíků atmosféru přátelského pohraničí, která říká"Dobré ráno, parťák." Starý nábytek, jako dřevěný toaletní stolek a útulné houpací křeslo, vnese do světa vašich Simíků klasický westernový styl.

  • Strašidelný styl-
    Móda-Vydeste sousedů svých Simíků pomocí žertovně strašidelných kostýmů. Gotické oblečení zahrnuje výběr v hrůzostrašných barvách, například v černé a krvavě červené, s doplňky, jako jsou viditelné stehy a množství trhlin a děr, které vám dodají ten pravý vzhled obživnutí mrtvoly.
    Výzdoba-Vaše Simíky čeká skutečná hrůza ... v tom správném stylu. Užijete si děsivou zábavu při zdobení domovů vašich Simíků pomocí vesele hororové výzdoby včetně strašidelné knihovny, dveří z pavučiny a baněk s tajemným obsahem.

  • Nové účesy, klobouky a helmy-završte filmový vzhled svých Simíků pomocí řady dech beroucích pokrývek hlavy a účesů. Od okřídlené hrdinské helmy přes složitý gotický účes až po přízračný závoj-vaši Simíci budou připraveni na detailní záběr.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Filmové rekvizity CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.