The Sims 3: Hrátky osudu CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55402
Electronic

The Sims 3: Hrátky osudu CZ [PC DVD]



Nový dodatek ke hře The Sims 3 , Vám nabízí vše od různých druhů oslav, až po nové životní dramata, během kterých můžete dát průchod své kreativitě. Pomocí kamery ve hře můžete sledovat a zachycovat důležité okamžiky života Simíků a pomocí nového systému paměti, nahrávat a sdílet jejich vzpomínky na oficiální stránce, zda sociální síti Facebook.

Na začátku se Simíci ocitnou v dětském světě nekonečné představivosti, kde na ně čekají hodiny tance, zábava s imaginárními kamarády, nebo malé velké dobrodružství v domcích v korunách stromů ve třech tematických podobách: kosmická loď, dřevěná chata, zda princezninou zámek. Pak se jejich pozornost přesune k bouřlivým rokem dospívání, provázeným zlomyslným nastražování pastí na záchodě, barvením vlasů, nebo zvoněním na zvonky sousedům, soupeřením o titul královny, zda krále závěrečného školního plesu, nebo divokými domácími večírky, když rodiče vytáhnou paty z domu.

V dospělosti si Simíci mohou do sytosti vychutnávat svobodu. Mohou uspořádat rozloučenou večírky se svobodou, plánovat fantastické svatby a setkávat se s krizemi středního věku, během nichž přijde na změnu image, účesu a tak podobně. Dodatek Hrátky osudu zkrátka obohatí životy Simíků o nové možnosti a aktivity a udělá jejich mnohem zajímavějšími.



Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 3 CZ nebo The Sims 3 CZ (Collector's Christmas Edition) a přístup k síti internet!

Recenze na The Sims 3: Hrátky osudu CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.