The Sims 3: Monte Vista CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 203804
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Monte Vista CZ [PC DVD]

Objevte malebný a bohatstvím oplývající kraj posetý vilami na vrcholcích mírně se vlnících pohorky, odkud je nádherný výhled. Během návštěv známých muzeí, procházek po malých náměstích a lekcích kulinářského umění při skutečné peci na dřevo se seznámíte s místním pestrým životem. Ve světě hry The Sims 3: Monte Vista získáte kulturní inspiraci, která ovlivnila mnoho generací. Najdou zde Vaši Simíci dostatek inspirace aby zapálili plamen své kuchařské vášně?



  • Obohaťte kulinářský svět svých Simíků novými recepty! Upečte nejrůznější druhy chleba, pizzy, pizzu kapsiček a lasagní!
  • Seznamte se s místními Simíky, objevujte nová místa a užívejte si úžasné výhledy v Monte Vista!
  • Přizpůsobte si svoji hru desítkami zcela nových herních objektů a nejrůznějším oblečením, které najdete pouze v Monte Vista.
  • Seznamte se s rodinou Montyovcov z Veronaville (Sims 2)! Ještě předtím, než začal jejich odvěký spor s Cappsovými, Montyovci si v klidu a míru lenošili v Monte Vista.



    Datadisk vyžaduje pro své spuštění základní hru The Sims 3 . Pro připojení k The Sims 3 Store vyžaduje připojení k síti Internet!

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Monte Vista CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.