The Sims 3: Obludárium CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206867
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Obludárium CZ [PC DVD]

V dodatku The Sims 3: Obludárium si můžete vytvořit vlastní vlkodlaky, víly, čarodějnice a upírů přímo v editoru Vytvoř Simíka a upravovat si je do takových detailů jako délka vlkodlaci srsti či tvar vílých křídel. U nadpřirozených Simíky se objevují nové schopnosti, vlastnosti a interakce, které obohacují hru. Například víly a upíři pomaleji stárnou, čarodějnice mají magické schopnosti a vlkodlaci dokáží ovládat své zvířecí instinkty a kdykoliv se proměnit.

Čarováním a vařením lektvarů se můžete zdokonalit v magii a pak s dobrým, nebo špatným úmyslem ovlivňovat životy ostatních Simíků. Zejména různé elixíry mají širokou škálu účinků od přivolání úspěchu v práci, přes rychlou ztrátu hmotnosti, až po přeměnu na zombie. Zombifikačný elixír promění nic netušících Simíky na kulhající monstra bažící po cizích mozcích, které způsobí ve městě zděšení a chaos. Navíc máte možnost sdílet své elixíry s přáteli, kteří také hrají The Sims 3 .

Jak postupně pronikáte do nadpřirozeného a tajuplného prostředí nového města Moonlight Falls, objevíte magické objekty a gotické dekorace, jako jsou např. knihovna ukrývající tajný vchod, nebo kouzelné zrcadlo. Můžete také začít nové kariéry záhadných věštce či alchymistů. A mezi tím vším se během lunárního cyklu dějí podivuhodné věci, zjevují tajemství a záhady, které obrátí město vzhůru nohama.



  • Vytvářejte si čarodějnice, kouzelníky, vlkodlaky, upíry a víly, přičemž každý z těchto tvorů má vlastní kouzelné schopnosti, vlastnosti a interakce.
  • Objevte všechna tajemství města Moonlight Falls, které vyplouvají za svitu měsíce na povrch. Vyděsí to Vašich Simíků, nebo jen získají větší moc?
  • Naučte se vyvolávat kouzla a hledejte vzácné ingredience do lektvarů, abyste mohli očarovat, nebo proklít životy svých Simíků. Své elixíry můžete poslat do her svých kamarádů, kteří hrají The Sims 3 . Vaši Simíci se také mohou zlepšovat v senzibilských schopnostech a pustit se do kariéry věštce.
  • Prohánějte se po aréně na vlastní koštěti, zajděte si do maringotky cikánů, nebo se vypáraďte před kouzelným zrcadlem. Dokonce můžete probudit i starou známou kostěné služku Bonehildu. S takovým množstvím čarodějných předmětů nikdy netušíte, co se stane.
  • Vytvořte si tajnou místnost za posuvnou knihovnou a naplňte svůj dům novým strašidelným nábytkem.
  • Namíchejte si speciální elixír, který pro Vás vytvoří klopýtavě se příšery, které mají chuť na mozky. Zakousněte si do ostatních Simíků a šiřte lásku ..., nebo vnášejte katastrofu. A nemějte obavy, vždy si můžete namíchat elixír, který Vašeho Simíka promění zpět.



    Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 3 CZ a přístup k síti internet!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Obludárium CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.