The Sims 3: Přepychové ložnice CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 203497
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Přepychové ložnice CZ [PC DVD]

Doma jste tam, kde se doma cítíte! Ať už vaši Simíci relaxují v bublinkové koupele ve své luxusní koupelně, odpočívají ve své dokonale zařízené ložnici, nebo se oblékli do nového prádla pro svou drahou polovičku, kolekce The Sims 3 Přepychové ložnice přináší novou jiskru do jejich domácího života! Stylové ložnicové komplety, nábytek do koupelen inspirovaný lázněmi, romantické prádlo a nové účesy - to vše dopřeje Vašim Simíkům pohodlnou a stylovou relaxaci.



  • Vytvořte si dokonalou přepychovou ložnici s postelí s nebesy a křeslem inspirovaným 40. lety a mnoha dalšími novými kusy nábytku.
  • Přetvořte koupelnu svých Simíků pomocí současného nábytku, který by se hodil i do lázní. Čeká na Vás například bezchybná přepychová vana, která je elegantní a zároveň stylová.
  • Vylaďte detaily: přidejte vázy s květinami, svíčky, nebo okvětní lístky - všechny ty maličkosti, které pomohou navodit tu pravou atmosféru.
  • Oblečte se do něčeho, v čem uděláte dojem. Nezáleží na tom, zda Váš Simík míří na romantickou schůzku, nebo se chystá celý večer relaxovat, nové prádlo Vás rozhodně potěší.
  • Doplňte svůj vzhled běžným, a přesto elegantním účesem, který se však stále hodí k relaxaci.



    Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 3 CZ a přístup k síti internet!

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Přepychové ložnice CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.