The Sims: Příběhy - Kolekce CZ PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 40116
ElectronicEN dabing

The Sims: Příběhy - Kolekce CZ [PC DVD]

The Sims: Příběhy - Kolekce
Balíček všech tří vydaných příběhů postavena na hře The Sims 2 se třemi zcela odlišnými tématy, ve kterých budete žít městské životy se svými Simíky, ztroskotá na ostrově a zaplníte svůj byt domácími mazlíčky. Všechny 3 tituly jsou samostatně spustitelné a jsou speciálně upraveny pro bezproblémový chod na laptopech.

The Sims: Životní příběhy (Life Stories)
Klasická základní hra The Sims, která je určena také majitelům NB-ček (umožňuje hrát hru také v okně). Navíc hra obsahuje 2 rodiny, se kterými budete plnit různé úkoly, za které budete patřičně odměňováni, dále je ale už vše v normálu dle původní hry.

The Sims: Příběhy trosečníků (Castaway Stories)
Vaši simové budou postaveni před nelehký a strastiplný úkol - přežít na pustém ostrově. Své trosečníků si budete moci klasicky navrhnout, tak jak to znáte ze všech simích her. Na ostrově simové (ano, půjde o skupinku) zažijí mnoho dobrodružství, ale i zábavu. Nebude nouze ani o hledání pokladů a různé záhady.

The Sims: Příběhy mazlíčků (Pet Stories)
Příběhy mazlíčků, který jsou druhým vydáním zcela nové řady produktů s názvem The Sims Příběhy. Cvičte, hrajte si a pečujte o své kočičky a pejsky a počítejte s množstvím nečekaných zvratů a změnami v této jednoduché hratelné verzí Sims, přizpůsobené na přenosné počítače .

Recenze na The Sims: Příběhy - Kolekce CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.