The Sims 3: Po setmění CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 53998
Electronic

The Sims 3: Po setmění CZ [PC DVD]



Dodatek, který Vám otevírá dokořán centrum města, které žije rušným a aktivním nočním životem. Simíci se vydají na nejvyhlášenější večírky budou vrážet do celebrit, po práci se bavit v barech, vyrážet na tour se svými kapelami, relaxovat ve vířivkách a pátrat po tom, co nebo kdo se skrývá v šeru, když zhasnou světla a město zahalí tma.

Se simíky můžete vyrazit do rušných ulic města, kde se z nich stanou místní celebrity, členové hudební skupiny, špičkoví barmani, režiséři a kdo ví, co ještě. Po získání přístupu do nejlepších klubů ve městě si Simíci musí osvojit to správné chování, jinak je čeká nekompromisní zásah vyhazovačů a hledání dalšího, méně noblesního způsobu, jak se dostat na seznam pozvaných hostů. Pokud má Simík rád veselou společnost, může obcházet exkluzivní kluby, i obyčejné hospody, nebo pokud dává přednost životu na hraně, má možnost začít pátrat po tajemstvích upírů.



  • Pošlete Simíky do ještě zajímavějších a méně předvídatelných společenských situací
  • Bavte se v nejvyhlášenějších podnicích ve městě, od obyčejných hospod, přes diskotéky, až po prestižní kluby s vyhazovači u vchodu
  • Získejte slávu a bohatství jako člen hudební skupiny, špičkoví barmani, režiséři nebo místní celebrity
  • Vydejte se do některých částí města a možná objevíte tajemství toho, jak se stát upírem
  • Získejte přístup do exkluzivních míst a užívejte si vymoženosti pro celebrity, jako je bydlení v apartmá, luxusní vířivky a nablískané auta.



    Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 3 CZ nebo The Sims 3 CZ (Collector's Christmas Edition) a přístup k síti internet!

  • Recenze na The Sims 3: Po setmění CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.