The Sims 3: Sladké radosti Katy Perry CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 206206
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Sladké radosti Katy Perry CZ [PC DVD]

Dopřejte svým Simíkům slaďoučké a všemi barvami hrající styl Katy Perry. Kolekce The Sims 3: Sladké radosti Katy Perry obsahuje širokou nabídku dekorativních předmětů, nábytku a samozřejmě také skvělých módních kousků a účesů. Zařízení místností, dekorace a móda jsou inspirovány skutečným oblečením a rekvizitami Katy, aby doslova osladili životy Vašich Simíků. Kolekce obsahuje dosud nevídané množství předmětů a navíc také tři nové senzační lokality, místní hospůdku, městský park a bazén pro obyvatele čtvrti, všechny v lahodném stylu Katy Perry!



  • Oslaďte životy svých Simíků předměty inspirovanými stylem Katy Perry, jako je například kytara ve tvaru sladkého košíčku, cukrovinkové vybavení pro dětské hřiště, nebo lákavé stromy z cukrové vaty.
  • Proměňte domovy a čtvrtě Simíky na sladké království pomocí rozpustile barevných vnitřních zařízení místností a dekorací jako pohovka v podobě banánu v čokoládě, lešticími fontána, nebo waflovému piknikový stolek.
  • Oblečte Simíky do velkého množství nového oblečení a dejte jim nové účesy podle vizáž Katy Perry ze slavných momentů, klipů a koncertů, které jsou věrnými kopiemi pro Simíky.
  • Dejte čtvrti svých Simíků jiný charakter prostřednictvím tří hotových lokalit. Vezměte Simíky vykoupat se na nové sladké koupaliště Patty’s Natural Bath, zajděte s nimi na procházku do Bonbon Lawn Parku s hřištěm plným cukrovinkových atrakcí, nebo je pošlete odpočívat do místní okouzlující hospůdky Cake Pleasure Dome.
  • Rozbalte to se Simíky na simlishovskú verzi hitu Katy Perry"Last Friday Night (TGIF)" v podání, jak jinak, Katy Perry!



    Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 3 CZ a přístup k síti internet!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Sladké radosti Katy Perry CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.