The Sims 3 Startovací balíček CZ PC DVD

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 200536
ElectronicCZ titulky

The Sims 3 Startovací balíček CZ [PC DVD]

Balení obsahuje základní hru The Sims 3 CZ a datadisky The Sims 3: Po setmění CZ a The Sims 3: Luxusní bydlení CZ .



The Sims 3
V The Sims 3 se život vašich Simíků už netočí jen kolem jejich domu. Otevřete jim dveře a objevujte s nimi možnosti nového města. Všichni Simíci-a tedy i Vaši sousedé, kolegové v práci a přátelé-mají charakteristické povahy. Se sousedy se můžete potkat, když si jdete ráno zaběhat, nejlepší kamarád vás pozve k sobě domů na večeři, s rodinou strávíte slunečný den v parku, nebo vezmete svůj nový objev na romantický piknik na pláži v záři zapadajícího slunce.

Vytvořte si Simíky, kteří vypadají jako Vy, nebo Vaši známí. Zcela nový nástroj Vytvoř si Simíka se ovládá velmi jednoduše a je výkonnější, než kdykoli předtím. Jeho prostřednictvím si podle vlastních představ upravíte nejen Simíků vzhled, ale také jeho povahové rysy. Pohrajte si s každým detailem Simíkovy tváře, upravte barvu jeho vlasů, vyberte odstín pleti a určitě mnoho dalších rysů tak, aby na konci vznikla realisticky vyhlížející postava. Poté ji oblečte podle poslední módy a případně přidejte makeup a různé doplňky. Štíhlí, plnoštíhlí, svalnatí a všechno možné mezi tím-tvoření Simíků nebylo ještě nikdy tak jednoduché!

Pomocí revolučního systému povahových vlastností zformujte charakter svých Simíků. Na výběr máte z desítek různých rysů, přičemž lze vzájemně kombinovat až pět najednou a vytvořit tak pestrý zástup obyvatel vašeho okolí. Uděláte idealistického a tvořivého snílka, jenž čas od času v záchvatu bezhlavé odvahy rád zariskuje? Nebo snad chladné, ale zároveň krásnou dívku z vyšších vrstev, jejímž nejniternějším tajemstvím je skrytá genialita? Je to jen ve Vašich rukou.

Volně a svobodně navrhujte a budujte domovy svých Simíků a postavte si celé vlastní čtvrti. K dispozici máte nekonečné varianty vnitřního zařízení. Vyberte si každý myslitelný vzor pro nábytek. Dejte veškerému vybavení domácnosti stejný vzhled a barvu, nebo je promíchejte a dejte vzniknout vlastnímu stylu. Možnosti pro vybudování domova snů pro Vaše Simíky jsou nekonečné.



  • Objevujte živé okolní prostředí.
  • Vytvářejte jedinečných Simíků.
  • V domovech vašich Simíků upravujte, co Vás napadne.
  • Nové realistické osobnosti.
  • Nový herní systém.



    The Sims 3: Po setmění CZ
    Dodatek, který Vám otevírá dokořán centrum města, které žije rušným a aktivním nočním životem. Simíci se vydají na nejvyhlášenější večírky budou vrážet do celebrit, po práci se bavit v barech, vyrážet na tour se svými kapelami, relaxovat ve vířivkách a pátrat po tom, co nebo kdo se skrývá v šeru, když zhasnou světla a město zahalí tma.

    Se simíky můžete vyrazit do rušných ulic města, kde se z nich stanou místní celebrity, členové hudební skupiny, špičkoví barmani, režiséři a kdo ví, co ještě. Po získání přístupu do nejlepších klubů ve městě si Simíci musí osvojit to správné chování, jinak je čeká nekompromisní zásah vyhazovačů a hledání dalšího, méně noblesního způsobu, jak se dostat na seznam pozvaných hostů. Pokud má Simík rád veselou společnost, může obcházet exkluzivní kluby, i obyčejné hospody, anebo dává přednost životu na hraně, má možnost začít pátrat po tajemstvích upírů.



  • Pošlete Simíky do ještě zajímavějších a méně předvídatelných společenských situací
  • Bavte se v nejvyhlášenějších podnicích ve městě, od obyčejných hospod, přes diskotéky až po prestižní kluby s vyhazovači u vchodu
  • Získejte slávu a bohatství jako člen hudební skupiny, špičkoví barmani, režiséři nebo místní celebrity
  • Vydejte se do určitých částí města a možná objevíte tajemství toho, jak se stát upírem
  • Získejte přístup do exkluzivních míst a užívejte si vymoženosti pro celebrity, jako je bydlení v apartmá, luxusní vířivky a nablýskaná auta.



    The Sims 3: Luxusní bydlení CZ
    Proměňte domy Vašich Simíky na elegantní a moderní apartmány pomocí kolekce The Sims 3: Luxusní bydlení. Vylepšete životní styl vašich Simíků pomocí luxusního nábytku, moderní elektroniky a špičkového oblečení.



  • Dodejte ložnici, obýváku, koupelně, kanceláři a pokojům vašich Simíků elegantní, moderní a technologií inspirovaný vzhled.
  • Vylepšete šatník vašich Simíků s oblečením budoucnosti, šaty na objednávku s moderními svršky
  • Proměňte domy Vašich Simíky na špičkové prostory plné moderního nábytku, elektroniky a nejnovějšího designu
  • Dejte svým Simíkům elektroniku zahrnující moderní ultra-tenký televizor, video herní systémy, přehrávače a další
  • Tento balíček zahrnuje jako speciální dárek k 10. výročí, tři vyhledávané položky z her The Sims a The Sims 2-postel ve tvaru srdce, elektrickou kytaru a akvárium



    Hra vyžaduje připojení k síti internet!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3 Startovací balíček CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.