The Sims 2: Šťastnou cestu CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 8997
Electronic

The Sims 2: Šťastnou cestu CZ [PC DVD]

Dejte svým Simíkům odpočinout od každodenních starostí a vezměte je na vzrušující zájezdy na tři exotická místa! Ať již budou relaxovat na příjemném tropickém ostrově, kempovat s rodinou na vrcholcích majestátných hor, či objevovat kulturu Dálného východu, Vaši Simíci zažijí nové věci, při nichž si odpočinou a naberou nové síly. Pomozte jim stát se z tuctových turistů protřelými světoběžníky! Poznají nové obyčeje, jako například místní pozdravy, tance a další zvyklosti, které si s sebou vezmou domů a naučí je své přátele. Pošlete své Simíky balit na jejich životní dovolenou !

  • Cestujte na tři vysněná místa - každá lokalita nabízí jedinečnou krajinu a obyvatel, jako například ohnivých tanečníků a ninjů, s nimiž se Vaši Simíci setkají a něco se od nich dozví. Vyzkoušejí také místní kuchyni a při objevování nových míst budou obdivovat kulturní památky.
  • Pošlete své Simíky na výlety - plavby na člunu s proskleným trupem, dobrodružné výjezdy mikrobusem a další exkurze, to jsou nové druhy zábavy Vašich Simíků. Ale pozor, všude na ně může čekat nějaké překvapení!
  • Kupujte nebo nalézejte originální předměty - nakupujte nové originální věci, které najdete na cestách se svými Simíky, například vzácné šperky, které mohou nosit nebo vzít domů jako dárek. Můžete s nimi také nacházet skrytá místa, na plážích sbírat lastury anebo dokonce vykopat poklad.
  • Nocujte v nových budovách pro cestovatele - nechte své Simíky vyhodit si z kopýtka v luxusním apartmá, nebo šetřete peněženku a zvolte pro ně spíše útulnější ubytování. Simíci si vychutnají pohodlí a nechají se o sebe pečovat v lázních a podobně.

    Datadisk vyžaduje pro své spuštění základní hru The Sims 2 , nebo The Sims 2: Double Deluxe

  • Recenze na The Sims 2: Šťastnou cestu CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.