The Sims 3: Tropický Ráj CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211521
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Tropický Ráj CZ [PC DVD]

Na sluncem zalitém pobřeží av křišťálově čisté vodě ostrovního ráje čekají Simíky nové dobrodružství!

Přezkoumají tropické ostrovy, nebo si založí vlastní pětihvězdičkový hotel? Tak či tak je čekají nezapomenutelné zážitky, či dokonce mohou v tomto utopickém ráji najít svůj nový domov. Simíci, kteří mají rádi moře, si mohou koupit a zařídit vlastní Houseboat, postavit se ke kormidlu a vyrazit na plavbu mezi ostrovy.

Ale pokud jsou raději ve vodě, mohou si nasadit potápěčské brýle a šnorchl a prozkoumat svět pod hladinou. Možná se objeví potopený poklad, nebo se dokonce seznámí s mořskou pannou!

Simíci se mohou těšit na vlastní tropický ráj s novými herními možnostmi na souši i na moři, které ještě v sérii The Sims pro PC nikdy nebyli.

  • Vyplujte za dobrodružstvím! Posaďte simíků do vodního šlapadla, nebo motorového člunu a vyražte s nimi na moře objevovat nová místa a okolní svět, jako ještě nikdy předtím. Můžete se plavit okolo ostrovů nebo pro sebe objevit zcela nějaký nový, dosud nezmapovaný! Zkrátka-není to nic pro suchozemské krysy.
  • Postavte a provozujte svůj vlastní pětihvězdičkový hotel. Vytvořte letovisko plné tobogánů a stánků s občerstvením vhodné pro rodinnou dovolenou, romantické hniezdečko lásky plné minimalistických chatičiek, nebo hotel pro nezadané s bary u bazénu, kde mohou Simíci flirtovat a seznamovat se. Dokonale vše zařiďte, stanovte ceny a pak čekejte na cestovatelské recenze, na kterých bude záležet, kolik similiónov vyděláte. Čím více hvězdiček hotel získá, tím bude mezi zákazníky oblíbenější!
  • Na pláži to žije. Potápějte se v oceánu a objevujte jeho tajemství. Při tom své Simíky naučíte schopnosti šnorchlování a potápění. Simíci mohou objevit zcela nový ostrov nebo vylovit poklad ze samého dna oceánu.
  • Všude dobře-na lodi nejlépe. Pokud vaši Simíci milují vodu, nebo prostě jen rádi cestují, měli by si zakoupit Houseboat. Houseboaty si můžete kompletně zařídit a navíc s nimi můžete zakotvit ve všech otevřených přístavech-pokud Vás tedy začne nudit výhled, stačí zvednout kotvy!
  • Nové možnosti stavění. Odteď mohou Simíci stavět domy na pilířích, které jsou částečně na vodě a částečně na souši. Postavte si hotel, zařiďte si Houseboat na cestování a přizpůsobte si ostrovní ráj přímo na míru svým Simíkům.

    Datadisk vyžaduje základní hru The Sims 3 CZ a připojení k síti internet!



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Tropický Ráj CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.