The Sims 2: Fun with Pets Collection CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 205254
ElectronicCZ titulky

The Sims 2: Fun with Pets Collection CZ [PC DVD]

Balení obsahuje datadisky The Sims 2: Sídla a zahrady CZ , The Sims 2: Mazlíčci CZ a The Sims 2: Pro rodinnou zábavu CZ .



The Sims 2: Sídla a zahrady CZ
Vytvořte působivé vily a puntičkářské zahrady pro své Simíky se třemi zcela novými styly. Vyzdobte sídlo vašich Simíků složitou krásou nových marockých designů, přidejte nádech retro-moderního stylu s okázalými a novými prvky Art deco, nebo použijte nový styl Second Empire. S řadou nových architektonických a krajinářských předmětů budou domy vašich Simíků vypadat ještě lépe než dosud!



  • Přetvořte domovy svých Simíků na luxusní panství. Mezi novými předměty najdete exotické sloupy, které vytvářejí nádherné nové arkády, elegantní stropní ventilátory, které přidávají prvek pohody, nebo široké schodiště,, které dodají vážnost.
  • Zcela nově navrhněte zahrady vašich Simíků s barevnými záhony a keři.
  • Vyberte si ze tří nových témat pro přetvoření exteriérů panství Vašich Simíků.



    The Sims 2: Mazlíčci CZ
    Přidání nového přítele zaručeně obohatí každodenní život vašich Simíků! Nejenže si můžete vybrat si z mnoha existujících plemen, ale máte také možnost osobně si navrhnout svého nového přítele pomocí nástroje Create-a-Pet. Schopnost přizpůsobit si domácího mazlíčka Vám dává možnost vytvořit si toho svého ideálního, výběrem těla, unikátního vzhledu a dokonce i osobnosti! S tolika různými zvířaty na výběr není možné ani odhadnout, jaké nepředvídatelné situace by mohly nastat!

    Můžete také učit své zvířátko nové triky, vzít ho na procházku do parku, nakoupit mu příslušenství a dokonce mu najít práci! Stejně jako v reálném životě vyžadují mazlíčci Vašich Simíků péči a trénink. Zanedbávaná kočka s nutkáním škrábat by mohla drápy rozdriapať Vaše nové křeslo pokud nebudete dost opatrní a ponechání Vašeho psa bez dozoru u čerstvě osázeném záhoně asi není dobrý nápad!



  • Simíci mohou nyní sdílet své životy se svými novými domácími mazlíčky a přidat více zábavy do svého Sims života. Psi, kočky a další zvířata sdílejí vzácné životní okamžiky Vašich Simíci. S tolika různými zvířaty ani ne nutné říkat, že nastanou nepředvídatelné situace!
  • Vyberte si z desítek psích a kočičích ras, nebo upravte vlastnosti zvířete, aby bylo jediným svého druhu. Dokonce si můžete upravit tvar těla svého mazlíčka výběrem z konkrétních barev a jedinečných značení. Nelíbí se Vám způsob, jak se chová? Změňte jeho osobnost. Každý si může vytvořit svého ideálního zvířecího přítele v The Sims 2: Mazlíčci.
  • Vaši Simíci mohou podporovat a umravňovať domácí zvířata a trénovat je, aby podali tlapku, převraceli se, hráli mrtvého a další. Neklidné domácí zvířata by mohli kopat na dvoře, rozdriapať pohovku, nebo rozvláčné odpadky. Naštěstí trochu tréninku dělá zázraky.
  • Vytvořte a ovládejte postavy Simíky po celý jejich život, že stanoví jejich cíle v životě od popularity a romantiky, po štěstí a rodinu. Jejich příběhy jsou ve Vašich rukou.
  • Pomocí speciálních kódů sdílejte odemykatelné doplňky pro zvířata, druhy srstí, nebo značení s ostatními hráči hry The Sims 2: Mazlíčci.
  • Domácí zvířata vašich Simíků jsou členy rodiny a sdílejí všechny z velkých okamžiků v životě. Ať už trénují jako štěňata s dětmi, aportují s náctiletých v parku, sledují televizi s dospělými, nebo se těší ze slunečného dne v parku se seniory!
  • Domácí mazlíčci vašich Simíků mají genetiku, která Vám umožňuje vytvořit nových domácích mazlíčků, včetně populárních hybridních plemen, jako jsou Labradoodle, Puggle a Schnoodle! Líbí se Vám, co jste vytvořili? Zaregistrujte svého mazlíčka, aby se objevil v nástroji Create-a-Pet jako unikátní rodokmen!
  • Simíci už nejsou jediní, kdo má kariéru! Zkušené domácí zvířata si mohou vydělat na živobytí v rámci tří kariér (showbyznys, bezpečnost a služba) a propracovat se přes pět úrovní.



    The Sims 2: Pro rodinnou zábavu CZ
    Přidejte vzrušení do rodin svých Simíků s touto zcela novou kolekcí nábytku, oblečení a výzdoby. Vyzdobte si domů s novým, zajímavým sortimentem nábytku, včetně luxusních předmětů do obýváku a dobrodružných ložnicových sestav. Oblečete své Simíky do odpovídajícího oblečení pro zábavně strávený den s rodinou. Se 60 novými předměty od zámeckých postelí po repliky výletních lodí zažijí vaši Simíci nyní více rodinné zábavy.



  • Podpořte představivost svých Simíků s nábytkem s fantasy tématikou, kompletním nábytkem do dětského pokoje s podmořskou tematikou, nebo námořnický laděným nábytkem do obývacího pokoje.
  • Jen se tak volně procházejte v havajském oblečení, nebo se podpořte dobrodružnou stránky dětí vzrušujícími oblečky.
  • 60 zcela nových předmětů pro Vaše Simíky aby se mohli zapojit do rodinné zábavy!



    Datadisk vyžaduje základní hru The Sims 2 CZ , nebo kolekce The Sims 2 Deluxe CZ , nebo The Sims 2 Double Deluxe CZ


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 2: Fun with Pets Collection CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.