Sins of a Solar Empire: Rebellion PC DVD

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 214958
StardockEN dabing

Sins of a Solar Empire: Rebellion [PC DVD]

Doba diplomacie je u konce. Délka války a rozdílné názory na to, co je potřené udělat, aby válka konečně skončila, vedly k rozdrobení zúčastněných skupin. Takzvané ovládající síly již mají vyčerpané arzenály, a diplomatickými nápady už také neoplývají. Uvězněni v této patové situaci, sub-frakce se začaly bouřit a porušovat základní zákony. Povstání je na prahu.

Sins of a Solar Empire: Rebellion dále rozšiřuje Sins of a Solar Empire příběh s 6 mohutnými Titány, třemi novými válečnými loděmi, novými corvette loděmi a mnoha dalšími vylepšeními, jako například nový grafický engine, umělá inteligence a multiplayerové vylepšení.

  • Hrajte za jednu ze tří unikátních ras-TEC, Advent a Vasari a upravte svou frakci a odemkněte nové možnosti, ať už jste lojalista, rebel či neutrální.
  • Vylepšená grafika přidává Sins of a Solar Empire život jako nikdy předtím, s novými částicovými efekty, vylepšenými texturami a vylepšeným stínováním.
  • Šest mohutných Titánů vstupuje do boje-každý s vylepšiteľnými speciálními schopnostmi-což dává lojalistom i rebelům možnosti, jak porazit velmi silných nepřátel
  • Nové válečné lodě přinášejí okamžitě nové možnosti, přičemž staré byly rebalancované ve svých rolích, aby byly možnosti vyrovnané.
  • Nové Corvette lodě využívají svou vysokou rychlost a manévrovatelnost a plavou po bojišti, přičemž umožňují ničení nepřátelských lodí.
  • Díky vylepšené umělé inteligenci (AI) si užijete více zábavy v single-player hrách.



    Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci přes službu Steam!


  • Recenze na Sins of a Solar Empire: Rebellion

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.