Skylanders SuperChargers (Starter Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Skylanders SuperChargers (Starter Pack) - PS4Skylanders SuperChargers (Starter Pack) - XBOX ONESkylanders SuperChargers (Starter Pack) - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 321370
ActivisionEN dabing

Skylanders SuperChargers (Starter Pack) [PS3]

Skylanders SuperChargers rozšiřují ikonickou hratelnost série zavedením vozidel. Je to zcela nový způsob, jak zažít kouzlo Skyland. Poprvé můžete zkoumat a procházet horským terénem,hlubokomořským prostředím a modrou oblohou Skyland jako nikdy předtím s úžasně podrobnými vozidly, z nichž mnohé mají pohyblivé části, se kterými se můžete hrát v reálném světě, a které ožijí ve hře prostřednictvím portálu.

Průkopnickou inovaci v Skylanders SuperChargers zažijete, když se chopíte ovládání mocných vozidel schopných pohybovat se v zemi, moři a na obloze. Skylanders SuperChargers je bezprecedentní vysoké oktanové akční adventura, kde můžete jezdit na cestách Skyland při automobilových soubojích, závodit v hučící peřejích a zapojit se do vzdušných soubojů na své cestě přes hordy nepřátel.

Ve hře Kaosova snaha vládnout SKYLANDS odhalí jeho nejzlověstnější zbraň, masivní Doomstation of Ultimate Doomstruction, schopnou zničit samotné nebe. Naštěstí byl sestaven speciální tým Skylanderů známých jako SuperChargers, aby ovládali neuvěřitelný vozový park schopný cestovat po zemi, moři, nebo obloze!

Skylanders SuperChargers představuje 20 nových SuperChargers figurek a podporuje všech 300+ Skylanders figurek z předchozích her série , což umožňuje každé Skylanders postavě ovládat pozemní, námořní nebo vzdušné vozidla.

Navíc si poprvé můžete zakoupit digitální Portal Owners Pack prostřednictvím konzolí, nebo pro vybrané iPady. Můžete si stáhnout plnou hru a dokončit hlavní dějové linie s vozidly Instant Spitfire SuperCharger a Instant Hot Streak. Můžete také využít portál, který již vlastníte a těšit na plný herní zážitek s figurkami z nových Skylanders SuperChargers spolu s Vašimi stávajícími sbírkami.



  • Ponořte se do zcela nového, vysokorychlostního dobrodružství, které rozsvítě představivost a pohání vzrušení, když se ženete přes SKYLANDS jako nikdy předtím.
  • Vezměte vůbec poprvé své Skylanders vozidla přímo z reálného světa do videohry prostřednictvím portálu a prozkoumejte krajinu, moře a oblohu Skyland. Vozidla jsou rozděleny podle prvků a typů terénu, což Vám dává jedinečné schopnosti a přináší rozdílný zážitek při různých nastaveních během hry. Nejenže jsou vozidla hratelné ve hře, ale mnohé mají pohyblivé části, díky kterým jsou hračky zábavné a hratelné i mimo hru.
  • Zcela nová třída Skylanderů, známých jako SuperChargers je připravena vrhnout se do hry se speciálními herními schopnostmi, aby Vám pomohli porazit Kaos.
  • V Skylanders SuperChargers můžete prozkoumat SKYLANDS jako nikdy předtím, za volantem mocných vozidel. Ve hře máte možnost přizpůsobit si vozidla se super cool úpravami a vylepšovat zbraně. Cestováním v průběhu hry můžete také objevovat skryté úpravy, jako jsou například sopečný stroj, který chrlí lávové kameny a tryskové křídla s peřím ze zlata.
  • Pro maximální herní zážitek můžete zkombinovat Supercharged Skylanderů s jejich jedinečnými vozidly a vytvořit tak Supercharged kombinaci pro odemknutí exkluzivního vylepšení, které má vliv na výkon vozu i postavu.
  • Hra přináší dynamický, příběhový herní zážitek, plný dobrodružství za volantem vozidel i na pěšky, spolu s bojem, řešením hlavolamů, mini hrami, aktivitami a plošinovou hratelností, to vše v různých přesvědčivých prostředích. K dispozici je 20 nových vozidel, se kterými můžete hrát, a které nabízejí paletu designů a typů, jako jsou závodní auta, motocykly, lodě, tanky, vrtulníky, proudová letadla, ponorky a další.
  • Provádějte kaskadérské kousky, smyky a drift při jízdě a zažijte vysoko oktanové souboje na pevnině.
  • Prozkoumejte dno moří, závoďte na hučící peřejích a jezděte a surfujte na vlnách.
  • Zapojte se do leteckého boje a užívejte si svobodu letu.



    Obsah balení:

  • Hra Skylanders SuperChargers
  • Portál Portal of Power
  • 2 figurky Skylanderů
  • 1 vozidlo
  • Plakát s postavou ze hry.



    Skylanders SuperChargers (Starter Pack)


  • Recenze na Skylanders SuperChargers (Starter Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.