Sleeping Dogs (Definitive Edition) [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 331002
Square

Sleeping Dogs (Definitive Edition) [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Vítejte v Hong Kongu, městě plném neonů překypujícím životem, jehož exotické lokality a rušné ulice ukrývají jednu z nejmocnějších a nejnebezpečnějších zločineckých organizací na světě: Triády. V roli tajného policisty Wei Shen je Vaším úkolem rozložit Triády zevnitř. Dokažte organizaci, že k ní skutečně patříte osobní účastí na brutální trestné činnosti, abyste neohrozili své krytí. Během přezkoumávání rušného a přeplněného ostrova Hong Kong s jeho postrannýmmi uliček a rozlehlými pouličními trhy se odvíjí neuvěřitelný příběh věrnosti a zrady a Wei začíná pochybovat o svých vlastních motivech, přičemž je vtahován hlouběji do podsvětí, než si dokáže představit. V pokušení mezi loajalitou vůči odznaku a kriminálnímu kódu cti musí riskovat všechno, protože hranice mezi pravdou, věrností a spravedlností zůstane natrvalo rozmazaná.

Hong Kong je plný akce, kde se každý roh ulice, každý kout trhu, každý přístavní dok, nebo městský mrakodrap může stát dějištěm intenzivní přestřelky, adrenalinové pouliční honičky a intenzivního, brutálního boje na blízko. Hra Sleeping Dogs Vám umožňuje předvádět rozsáhlou sadu pohybů bojových umění díky jednomu z nejintuitivnějších a nejnápaditějších bojových systémů. Provádějte kosti drtící kopy a komba, výpady a do filmu se se hodící ničení herního prostředí využívaje mnoho reálných předmětů od kotoučových pil po telefonní budky, od pecí po dveře z chladničky.

  • Vyzrálá a odvážná drama, ve které kdykoliv riskujete ztrátu svého krytí.
  • Explozivní akce plná plynulého mixu smrtících bojových umění, intenzivních přestřelek a brutálního zabíjení.
  • Vydejte se do ulic, nebo na moře v široké škále exotických aut, motorek a motorových člunů.
  • Hong Kong je Vaše hřiště. Zúčastněte se ilegálních závodů, sázejte na kohoutích zápasech, nebo si vyzkoušejte karaoke.

    Definitive Edition obsahuje navíc:

  • 24 stahovatelných balíčků do hry (mezi nimi i příběh rozvíjející epizodu"Year of the Snake" a hororovou"Nightmare in North Point").
  • Vylepšené speciální efekty ve hře (vylepšená grafika, zvýšená hustota chodců v ulicích, vylepšené souboje)

  • Recenze na Sleeping Dogs (Definitive Edition) [PS4] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.