FIFA 22 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA FIFA 22 CZ - PC DVDFIFA 22 CZ - PS4FIFA 22 CZ - Xbox Series X|SFIFA 22 CZ - XBOX ONE
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 432601
ElectronicCZ titulky
 
Chceš ušetřit 90 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

FIFA 22 CZ [PS5]

Revoluční technologie nové generace HyperMotion na konzolích Playstation ®5 a Xbox Series X|S Váš zážitek z hraní dostane na úroveň, kterou jste ještě nezažili. Technologie integruje pokročilá data z celého týmu a strojové učení s cílem udělat hratelnost ještě intenzivnější. Díky výkonu konzole nové generace hra slibuje zatím nejrealističtější a nejplynulejší hratelnost vůbec. Novinky jsou ve hře implementované napříč všemi herními režimy. Můžete se těšit na větší konzistentnost brankářů, díky jejich propracovanému chování, které přinese větší klid na nejdůležitější post na hřišti.


Budete mít možnost opět si splnit své fotbalové sny v režimu kariéry a v módu VOLTA FOOTBALL zase můžete vystavit na obdiv svou eleganci v malém fotbalu s novými způsoby hraní a postupy každou sezónu. V režimu Profi kluby utvořte tým s vylepšeným systémem přizpůsobení týmu a postupu, díky čemu budete mít svého profesionála pevně v rukách.
TECHNOLOGIE HYPERMOTION
Na konzolích nové generace je systém HyperMotion úplnou novinkou když kombinuje dvě technologie čím výrazně mění a vylepšuje hratelnost.
  • Pokročilé nasnímání zápasu 11 vs 11: Soupravy Xsens vůbec poprvé umožňují snímat pohyb 22 profesionálních fotbalistů, kteří hrají ve vysokém tempu. Získané ohromné množství kvalitních údajů o pohybu hráčů je výborným základem pro pohyb jednotlivců ve hře FIFA 22.
  • Strojové učení: Špičkový patentovaný algoritmus zpracoval více než 8,7 milionu snímků z pokročilého snímání zápasu, díky čemu tento algoritmus dokáže v reálném čase vytvářet úplně nové animace, co má za následek dosažení organického fotbalového realizmu při různých situacích na hřišti. Výsledkem je mnohem reálnější a taktéž plynulejší hratelnost v každém zápasu.
  • Autentický pohyb týmu: Soupravy Xsens, které jsou poprvé použité k nahrávání dat od všech fotbalistů hrajících ve vysokém tempu, jsou zásadním krokem vpřed. Data jsou pořízené z každého dotyku, zákroku, sprintu a souboja, a dokupy tvoří základ největší aktualizace animací v historii série FIFA. Díky více než 4000 animacím (více než 3 krát více oproti v FIFA 21) je ve hře docílený vylepšený projev každého jednoho hráče.
  • Algoritmus "ML-Flow": Tento algoritmus mění od základů celý systém fungování animací ve sportovních videohrách, co má za následrk zvýšenou plynulost a vizuální realismus. Na základě více než 8,7 milionu snímků tento algoritmus vytváří v reálném čase nové animace, díky čemu můžete lépe přizpůsobit svůj krok a tempo běhu před spracováním míče nebo plynuleji střílet na branku.
  • Taktická UI: Nové generace konzolí nabízejí možnosti zlepšení i při taktické inteligenci všech hráčů v poli. Kažý hráč dokáže mnohem lépe vnímat rozestavení a pohyb spoluhráčů jako i soupeřů, čím vzniká úplně nová úroveň taktického realizmu. V útoku nyní mohou hráči dělat až 6x více rozhodnutí každou sekundu, co znamená, že mají lépe povědomí o svém okolí. Při zakladání akcí se chovají inteligentněji, náběhy si umí načasovat, mají silnější start na volný míč. Defenzivní UI nabízí možnosti fungování týmu jako celku, hráči drží rozestavení při pohybu na hřišti a takticky pokrývají volné prostory.
  • Kinetické vzdušné souboje: Dvě vylepšené technologie hráčských interakcí synchronizují animace hráčů, co realizuje vizuální efekt a odezvu ve vzdušných soubojích o míč. Všímejte si obránců a útočníků, jak se strkají, tahají a vrážejí do sebe při snaze dostat se k míči. Výsledkem je zvýšená kvalita hlavičkování.
  • Vyrovnaná kontrola míče: Aktualizované animace zlepšují ve hře FIFA 22 ovládání míče, díky čemu je hra přirozenější a plynulejší než kdykoliv předtím. Delší dvojdotykové animace umožňují jednodušší kontrolu míče ve vzduchu, větší mrštnost při zpracování na zemi a sílu hráče při krytí míče.
  • Přirozenější hráči: Díky pokročilému snímání zápasu 11 vs 11 se můžete těšit na úplně nové animace hráče bez míče a jejich chování, které také přispívají k vylepšení celkové přirozenosti a uvěřitelnosti aktérů na hřišti. Můžete si všimnout, jak hráči spolu komunikují a gestikulují na základě aktuálního dění a vážnosti situace. Všechny vylepšení v oblasti aktivního pohybu dělají tento ročník nejrealističtějším a nejpůsobivějším v historii série FIFA.
    fifa_22_next_gen

    DALŠÍ PRVKY HRATELNOSTI
  • Přepracované chování brankářů - Díky novému systému chytání jsou brankáři mnohem inteligentnější, co bude mít za následek jejich stabilnější výkony a rozumnější rozhodování mezi tyčemi. Jejich půjčená hra vychází z různých stylů brankářů z celého světa, s cílem věrně okopírovat chování nejlepších brankářů, včetně jejich bleskových reflexů.  
  • Reální fyzika míče - Skutečná data implementovaná do FIFA 22 dávají fyzice míče úplně nový rozměr realismu. Do detailu propracované parametry, včetně rychlosti, falše, aerodynamického odporu a tření změní každý dotyk, střelu, volej, přihrávku nebo dribling na úplně nový zážitek, který bude působit dooopravdy skutečně.  
  • Výbušný sprint - Úplná novinka v hratelnosti, která mění dynamiku situací jeden na jednoho. Dostáváte větší kontrolu nad zrychlením při driblingu nebo při bránění. Soupeře nalákejte, počkejte si na vhodný okamžik a v plné rychlosti se zbavte obránce a pomožte týmu v útočení.  
  • Nové útočné taktiky - Díky novým taktikám dostáváte možnost lépe kontrolovat to, jakou hrou se chcete prezentovat na hřišti. Můžete nastavit pro mužstvo různé styly pro jednotlivé poloviny hřiště. Drže míč na své polovině hřiště a rychlým založením akce pronikněte skrz soupeřovu obranu. Případně hrajte od šestnáctky po šestnáctku, nebo dejte přednost vlastnímu individuálnímu stylu.
    REŽIM KARIÉRA Prožít své vysněné fotbalové momenty můžete právě v režimu kariéry ve FIFA 22. Vytvořte si klub a z odpisovaného mužstva, zralého na sestup vybudujte světového giganta. V propracovaném módu Kariéra hráče můžete využít více způsobů a postupů na dosažení vytoužených úspěchů.
    VOLTA FOOTBALL Nová dávka elegance na celém hřišti, nové způsoby vyjádření vlastního stylu a propojení s týmem na pouličních fotbalových hřištích po celém světě.
    FIFA ULTIMATE TEAM Postavte si vysněný tým a zápaste s ostatními v nejoblíbenějším režimu série FIFA. Budete mít možnost výběru z tisíců hráčů a množství způsobů, jak si upravit klub na hřišti nebo mimo něj. Můžete hrát sólo v Squad Battles, společně v kooperativním FUT, On-line, či Division Rivals , nebo zápasy s nejlepšími v FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) Vás budou celou sezónu spájet s herním světem skrz rozmanitý obsah, který vychází z reálných výkonů a soutěží, včetně UEFA Ligy Mistrů, UEFA Evropské ligy nebo CONMEBOL Libertadores. Ultimate Team nabídne upravený způsob zápasení v režimech Division Rivals a FUT Champions, to všechno s cílem poskytnout jednodušší a dostupnější způsob testování Vašich schopností proti ostatním hráčům. Nechybějí ani další možnosti přizpůsobení klubu na hřišti i mimo něj a FIFA představuje také novou edici předmětů s názvem Hrdinové FUT, díky čemu se do hry vrátí někteří oblíbení fotbalisti.
     
  • Hrdinové FUT - Vzpomeňte si na některé z nejpamětnější fotbalisty v rámci edice Hrdinové FUT. Nové předměty Vám budou připomínat nezapomenutelné momenty, díky kterým se z hráčů stali oblíbenci mezi fanoušky. Hrdinové FUT Vám dávají nové možnosti při budovaní týmu s konkrétní ligovou souhrou a možností připomenout si některé nostalgické okamžiky, díky kterým hráči získali místo v edíci Hrdinové FUT 22. (Například Robbie Keane a zisk trofeje za Ligový pohár 2008, dva góly Diega Millita ve finále UEFA Champions League 2010, které potvrdili treble Interu Miláno, anebo gól Mária Gomeza, díky kterému jeho tým získal bundesligový titul v roku 2007).
    PROFI KLUBY Nové možnosti přizpůsobení klubu Vám umožní vyčnívat nad ostatními na trávníku nebo v hledišti. Pomocí systému hráčského rozvoje dostanete plnou kontrolu nad jeho vývojem a díky efektivnějším prvkům sociálního hraní najdete další zápas mnohem rychleji. Nejvyšší čas začít skládat tým na novou sezónu Profi klubů.
  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Související produkty (1)


    Recenze na FIFA 22 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.