Mi Smart Rychlovarná konvice Pro

Cena s DPH
1 190 Kč
Cena bez DPH: 983 Kč
 
 
Kód produktu: 415536
Xiaomi

Mi Smart Rychlovarná konvice Pro [MJHWSHO2YM]

Smart rychlovarná konvice Xiaomi Mi Smart Kettle vám umožní inteligentně regulovat teplotu vody a udržet její teplotu. Ovládat ji lze i přes aplikaci Mi Home. Má neuvěřitelný výkon až 1 800 W.

Proč koupit Xiaomi Mi Smart Kettle Pro?

  • Výkonná konvice
    Ohřev zajišťuje topné těleso o výkonu 1800 wattů, díky kterému lze přivést k varu 1,5 litru vody během pěti minut. Pochopitelně nechybí jištění proti nečekaným událostem, včetně ochrany proti úrazu elektrickým proudem či úniku vody.
  • Absolutní kontrola
    Na držadle najdeme malý digitální displej a dvě tlačítka, jejichž prostřednictvím lze nastavit cílovou teplotu, na kterou bude konvice ohřívat. Na výběr je 40, 50, 70, 80 nebo 90°C a dosažení vytoužené hranice hlídá velmi přesný britský termostat STRIX.
  • Chytrá "rychlovarka"
    Od klasických "rychlovarek" se Xiaomi Smart Electric Kettle Pro liší možností propojit konvici s chytrým telefonem přes aplikaci Mi Home. Z té ji pak lze ovládat na dálku - kromě vypnutí a zapnutí lze nastavit požadovanou teplotu vody a naplánovat zapnutí až 12 hodin předem.
  • Minimalistický design
    Na první pohled se jedná o obyčejnou konvici o rozměrech 204 × 145 × 235 milimetrů, která váží 1,3 kilogramu. Její vnitřek je vyroben z nerezové oceli 304 a vejde se do ní 1,5 litru vody. Kromě jednoduchého čištění zajišťuje toto provedení dobrou tepelnou izolaci, takže voda po přivedení k varu nechladne tak rychle.
  • Kvalita a bezpečnost
    Vnitřní části jsou vyrobeny z kvalitní nerezavějící oceli 304, která splňuje požadavky normy POSCO GB4806. Typ oceli se využívá ve zdravotnictví a potravinářství, tedy odvětví, kde je velmi důležitá kvalita. Výhodou je odolnost proti korozi, usazování vodního kamene, žádný zápach a snadné čištění. Důležitou součástí sp bezpečnostní prvky konvice. Ty jsou zajištěny trojitou bezpečnostní ochranou proti zásahu elektrickým proudem, ochranou proti nechtěnému úniku vody a automatické vypnutí při připalování z důvodu nedostatku vody.

Technická specifikace

Obchodní parametry
Název: Xiaomi Mi Smart Kettle Pro
Typ produktu: Elektrická rychlovarná konvice
Barva: Bílá
Provozní parametry
Objem: 1,5 litru
Výkon: 1800 wattů
Vstupní proud: 220 - 240 V, 50/60 Hz
Konektivita: Bluetooth
Rozměry & Hmotnost
Rozměry: 204 × 145 × 235 mm
Hmotnost: 1,3 kg

Obsah prodejního balení:

  • Smart rychlovarná konvice
  • Nabíjecí základna
  • Uživatelská příručka


Recenze na Mi Smart Rychlovarná konvice Pro

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.