Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 223288
MastertronicEN dabing

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 [PC DVD]

Užijte si mrazivě intenzivní kooperativní kampaň až pro 4 hráče současně v tomto nadupaném pokračování best-seller Sniper Elite : Nazi Zombie Army .

Když Evropa zůstává v troskách 2. Světové války , pohlcena légou nemrtvých , za každou cenu musíte najít způsob , jak odvrátit tuto totální katastrofu . Prozkoumávejte zvrácené útroby Berlína a vyhledejte a získejte artefakty , které vyvolaly toto zatracení. Každý krok musí být zaplacen v krvi , a musíte spolupracovat , abyste dokázali čelit neskutečné přesile a dostat se hlouběji do démony posetého města a děsivého Führerbunker-u .

Rozjeďte tuto kampaň až čtyři současně v kooperativním režimu , nebo se vydejte na tuto zvrácenou misi sami , pokud na to máte . S množstvím nových nepřátel , nových prostředí , krvavými překvapeními a návratem nechvalně známé smrtící rentgenový kamery , je Sniper Elite : Nazi Zombie Army 2 hrou , která uspokojí i ty najkrvilačnejších lovců zombie .

  • Nové kampaně-nové Teror! Prožívejte v nové kampani až pro 4 hráče současně, probojujte se přes nové pekelné lokace plné přesily a postavte se tváří v tvář novým nepřátelům, jako je Fire Demon či Summoner.
  • Nervy drásající boj z pohledu třetí osoby! Vyzkoušejte si osvědčený Sniping, krev pumpující přepady a kooperativní týmovou hru, která proslavila originální hru Nazi Zombie Army. Připravte se však na neuvěřitelné přesily, vražednou rentgenových kameru a další smrtící pasti.
  • Více násilí, víc krveprolití! Rozčtvrťte groteskních nových nepřátel, užijte si nové krvavé efekty a videosekvence, doprovázené novým, ještě děsivější soundtrackem.



  • Recenze na Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.