Sniper: Ghost Warrior 3 (Season Pass Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sniper: Ghost Warrior 3 (Season Pass Edition) - PC DVDSniper: Ghost Warrior 3 (Season Pass Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 355998
CIEN dabing

Sniper: Ghost Warrior 3 (Season Pass Edition) [PS4]


Dostaňte se za zadní linie nepřátel a získejte strategické výhody. Hra Sniper: Ghost Warrior 3 je ultimátní moderní vojenská FPS hra, ve které si vyberete vlastní cestu pro slunění misí v nelítostném světě.

Hráči ochotni riskovat využijte otevřených cest mohou pro rychlou dopravu využít přizpůsobitelné vozidla. Různé modifikace, které během hry objevíte, nebo vytvoříte mohou být využity pro vylepšení Vašeho vozu. Vozidlo může sloužit jako sekundární úkryt a mobilní skrýš zbraní. Užijte si nával rychlosti při překonávání dechberoucích a zároveň neúprosně drsných terénů. Motorizovaný nepřátelé, kteří hlídají cesty přidávají hře Sniper: Ghost Warrior 3 další úroveň výzev, kterým se hráči musí snažit vyhýbat, unikat, nebo se jejich v rychlosti zbavit.

Využijte neocenitelný průzkumný Drone, který je vysoce technické průzkumné zařízení pro poskytování jedinečné pomoci při průzkumu vašeho okolí v smrtelném kavkazské prostředí. Objevíte nepřátelské hlídky dříve než Vás stihnou překvapit. Sledujte nepřátelské základny z bezpečné vzdálenosti a připravte si nejlepší strategii útoku. Rozšiřte Vaše schopnosti průzkumu výrobou modifikací pro zlepšení funkčnosti Dron. Objevujte nebezpečí a strukturální slabosti, nabúrajte se do počítačů, nebo kamer, tohle všechno a mnohem více z bezpečné vzdálenosti. Přátelského vzdušného průzkumníka využijte jak jen budete chtít!


  • Staňte se odstřelovačem
    Zaútočte na nepřátele z velké vzdálenosti. V úvahu budete muset brát pozvednutí zaměřovače, rychlost a směr větru, frekvenci dýchání a postoj, všechny faktory se mohou měnit při určitých zbraních a druzích nábojů.

  • Staňte se stínem
    Číhajte na nepřátele a potichu jejich eliminujte širokým výběrem možností usmrcení. Pokročilé herní metody utajení zahrnují hru s dronům a jeho vertikální navigaci.

  • Staňte se bojovníkem
    Používejte širokou škálu zbraní a vylepšujte je pro potřeby v mísách, nebo osobitý herní styl. Vyberte si z útočných pušek, brokovnic, kulometů a dokonce výbušnin.

  • Ztělesnění všech tří stylů
    Jste v roli amerického odstřelovače, který byl vysazen na misi v Gruzii, poblíž hranic s Ruskem. Nemilosrdný diktátoři se ujali části tohoto území a je pouze na Vás, zda zabráníte upadnout zemi do kompletního chaosu.

  • Prozkoumejte obrovské otevřená prostranství s dynamickým počasím, cykly dne a noci, které budou skutečně ovlivňovat Vaše herní rozhodnutí a možnosti. Hra Sniper: Ghost Warrior 3 je příběh o bratrství, důvěře a zradě v zemi, která je prosáklá krví civilní války.



  • Recenze na Sniper: Ghost Warrior 3 (Season Pass Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.