Sniping Games of All Time 3 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 361014
CIEN dabing

Sniping Games of All Time 3 [PC DVD]


Kolekce Sniping Games of All Time 3 obsahuje Code of Honor 3, SAS: Secure Tomorrow a Terrorist Takedown 2: US Navy Seals .


Code of Honor 3
Zoufalá doba vyžaduje zoufalé činy. Přidejte se k elitní francouzské cizinecké legii, která od prezidenta získala právo na operaci ve Francii, na první misi v zemi původu. Na pozadí celonárodní společenské krize bojujete se zlomyslnou organizaci, která mě v plánu využít situaci a zahájit obrovskou krádež zbraní, což by mělo vést k destabilizaci celého světa.


SAS: Secure Tomorrow
Perfektně zorganizovaná teroristická skupina vysvobodila svého vůdce z přísně střeženého vězení. Zde přichází na scénu SAS. V té době ještě nikdo netušil, že situace se až natolik vymkne kontrole. Přidejte se k elitnímu vojenskému útvaru a pomozte jim v boji proti terorismu. Dokonalý trénink a nejvyspělejší výzbroj Vám dávají výhodu vůči nepříteli.


Terrorist Takedown 2: US Navy Seals
Teroristé zajali novináře. Jsou to dva dny od únosu. Vláda začíná vyjednávat o propuštění novinářů. Ale zdá se, že podmínky nelze splnit. Tajně je vyslána speciální jednotka. Jako voják jednotky US Navy Seals je vaším úkolem osvobodit rukojmí z rukou teroristů a živých jejich dostat zpět.


  • Arabské města, hory i podzemí.
  • Pokročilá herní fyzika.
  • Detailní moderní grafické zpracování.
  • Multiplayerové bitvy mezi speciálními jednotkami nebo zeměmi.


  • Recenze na Sniping Games of All Time 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.