Sonic & All-Stars Racing: Transformed Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sonic & All-Stars Racing: Transformed - PC DVDSonic & All-Stars Racing: Transformed - PS3Sonic & All-Stars Racing: Transformed - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 208233
SEGAEN dabing

Sonic & All-Stars Racing: Transformed [XBOX 360]

Postavy hry Sonic & All-Stars Racing: Transformed se opět řadí na startovní čáře aby zabojovali o titul v závodech. Závoďte na souši, vodě a ve vzduchu v neuvěřitelných, transformujících se vozidlech, které se dokáží změnit z aut na lodi a letadla během závodů. Zlepšete si své řidičské dovednosti při smyku, skocích a zrychleních abyste dokázali předběhnout své soupeře, nebo takticky použijte své zbraně a předveďte svůj All-Star trik abyste získali výhodu.

Nejsou to však jen Vaši soupeři, na kterých musíte dávat pozor, protože cesta se pod Vámi může propadnout, nebo řeka vyschnout, mohou se objevit nové trasy a Vaše vozidlo se přetransformuje aby využilo výhody terénu. Objevujte alternativní trasy a zkratky a zdokonalujte se na trati v tomto adrenalinem poháněném sprintu k cílové čáře. Závody už nikdy nebudou takové, jako dřív.



  • Toto nejsou obyčejné závody. Každá postava je vybavena vlastním unikátním vozidlem, které se může proměnit na auto, loď, nebo letadlo a využít výhody měnícího se terénu. Každá forma se ovládá odlišně a Vy musíte zvládnout ovládání všech tří forem abyste triumfovali.
  • Více než 20 legendárních All-Stars postav je zpět. Začínající sestava za změnila vstupem nových ikonických postav ze světa SEGA. V jaké jiné hře můžete vidět souboj ježka proti kocovině, nebeskému pirátovi, nebo trpaslíkovi se sekerou?
  • Vydejte se závodit na souši, na moři a ve vzduchu na 16 dynamicky se měnících tratích inspirovaných slavnou herní historií SEGA. Objevte alternativní trasy, najděte nové vylepšení a vyhýbejte se vznikajícím nebezpečím na své cestě za vítězstvím.
  • Využívejte arzenál ničivých zbraní, které vyžadují zručnost, abyste s nimi dokázali cílit, střílet, vyhnout se jim a blokovat jejich. Vracejí se také All-Star triky, tentokrát čím odvážnější a stylovější závodíte, tím lépe All-Star triky můžete Předvol svým soupeřům!
  • Staré rivality mohou utichnout a nové mohou vznikat v online multiplyerem režimu až pro 8 hráčů. Vydejte se do světa All-Stars a vyzkoušejte si obrovské množství režimů a výzev, včetně Grand Prix, bojových arén a neuvěřitelného světového turné.

  • Recenze na Sonic & All-Stars Racing: Transformed

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.